Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
    • Agoda.com
    2.4 km fra Seläter Camping & Stugor
    Se flere hoteller i Stromstad
    Anmeldt 15. juli 2022

Mest useriøse kundeservice jeg har vært borti. Sur og grinete resepsjonist👎🏻👎🏻 Jeg kom dit og sa at jeg kanskje ikke fikk vært der begge dagene. Og da fikk jeg bare som svar at booking er booking. Når jeg prøvde forklare at det hadde oppstått noe, så slo han bare inn for 2 dager og når jeg betalte ble det for 2 netter🧐

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, 775atleg
    Anmeldt 26. mai 2022 via mobile enheter

Helt ok standard på hytta. Får en del trekk for dårlig vedlikehold (eks. Malingsstrøk, gamle vindu og generelt gammelt interiør). Det er ikke gått over støv på flater og lister eks.

Det var heller ikke feid over og gått over på terrasse (masse spindelvev og bladrusk)

Når man betaler ca 1000kr natten forventer man at det er rent og bedre standard en dette. Det er også utenfor sesong (mai).

Men ok!

Dato for oppholdet: mai 2022
    Takk, Magnusbjru
    Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

I år som i fjor la vi oss inn på Seläter camping, men denne gangen booket vi hytte med do og dusj. Vi var her 1 uke og trivdes veldig godt. Godt og stort bad i Ekbacken hytta vi hadde, litt dårlig belysning, da. En liten og koselig hytte, som ble litt varm om natten. Måtte opp med vinduene. Ikke noe problem. De har også gjort noen utbedringer som en egen restaurant. Veldig bra. Veldig fornøyd med oppholdet, og vi kommer gjerne igjen. Anbefales!

Takk, JeanetteF4
    Anmeldt 21. juli 2019

Det var altfor langt til resepsjonen på denne campingen.
    Dusjer og toaletter var ikke bra holdt i forhold til mengden mennesker som bodde der. De hadde lapper som sa vi måtte gi beskjed om det var dårlig vasket, når vi ga beskjed sa de at det ble vasket 3 ganger for dagen. Noe vi synes var rart siden det ikke gikk an å se.
    Det positive med campingen er gode turmuligheter og fin strand en gåtur unna.
    Kommer bare tilbake visst alt annet i Strömstad er fullt.

Takk, therese t
    Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Campingplassen har denne sommeren åpnet nytt bygg med resepsjon, butikk og en restaurant.
    Dessverre virket innsjekk fortsatt ikke i orden hos de ansatte i resepsjonen. Det er tre kasser hvorav en kasse er avsatt til butikken. Selv om man hadde bestilt plass på forhånd og betalt tok det lang tid å sjekke inn. Senere så vi også at kun en innsjekk-kasse var betjent med kø ut døra. Allikevel stod en ansatt i butikk-kassa og bare så på den lange køen i stedet for å betjene den andre kassa for innsjekk.
    Plassene er meget store og fine, i alle fall på 500-området.. Men nattero ble det ikke før langt over midnatt selv om regelen sa kl 23.00. Vakter så vi ikke noe til på området. Vi sa fra i resepsjonen dagen etter uten at dette bedret situasjonen.
    Dusjene er ikke gratis og det må kjøpes et dusjkort i resepsjonen. Det ble dessverre ikke opplyst at ubrukt beløp på dusjkortet ikke ville bli tilbakebetalt. Meget underlig.
    Serviceanlegget er noe slitt med dusjanlegg hvor man må skifte i et fellesrom for så å la dette henge igjen før man går inn i avlukket hvor man dusjer. Det er ingen mulighet til å henge tøyet inne i avlukket.
    Flott plass men mangler synlige nattevakter for å holde ro om natta.

Takk, Happyfred63