Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 512)
Filtrer anmeldelser
1 512 resultater
Vurdering fra reisende
534
429
281
171
97
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
534
429
281
171
97
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7782 av 1 512 anmeldelser
Anmeldt 10. november 2018

For det tredje året på rad deltok jeg på havfruehelg på hotellet og i denne tredje gangen svarte dessverre ikke oppholdet til forventningene. De forrige gangene har hotellet vært fullt av humørfylte damer, utsalg av varer i lobbyen, mange treningstimer på menyen etc. Denne gangen virket det ikke som at hotellet har gjort noe som helst ekstra for havfruene. Det var kun satt opp 3 timer med treningspass for hele helgen. Hotellet var fullt av like mange klengete par (som blant annet opptok flere basseng i spa-avdelingen), som av glade damer på foreningstur, det var ikke lagt opp til salg av varer i lobbyen, og heller ikke noe annet ekstra i forbindelse med havfrueturen. Tvert i mot fikk jeg inntrykk av at hotellet slet med underbemanning. Jeg fikk inntrykk av at det var mangel på informasjon hos de ansatte, det var stadig mangel på matvarer under frokostbufféen, middagsbufféen på lørdagen var meet enkel til den prisen vi betalte og renholdet på blant annet toalettene i fellesområdene vitnet også om underbemanning... I tillegg synes jeg baren kunne ha vær mye mer innbydende i en helg som denne: enten ved å spille lavere musikk, slik at det var mulighet til å prate, eller ved å ha fengende live-musikk i stedet for DJ. Det er mye som er bra på hotellet: maten er god, en del av personalet er meget vennlige og serviceinnstilt, men som en helhet holdt ikke dette besøket til forventningene denne gangen.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, 721maritab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LindaE2835, Hotelldirektör på Stromstad Spa & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018
Google-oversetting

Hej Marita,

Tusen tack för ditt omdöme.

Vi hade 4 träningspass på lördag och 1 på söndag, dock var det inte så många havfruer som anmälde sig till pass denna gången. Shopping gatan som vi haft tidigare är ett väldigt trevligt inslag under lördagen, men de leverantörer som har varit hos oss får ingen omsättning och valde att inte komma i år. Vi hade däremot besök av ett par leverantörer i Spa shopen på plan 2 :)

Dina synpunkter om är mycket viktiga för oss. Det var tråkigt att du inte var nöjd med matupplevelsen. Genom att berätta vad du tyckte om din vistelse hjälper du oss med att kunna ge våra gäster förstklassiga upplevelser i framtiden.

Varmt välkomna tillbaka!

mvh
Linda E

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Gode og rene rom, selv om badet på rommet vårt hadde noen mangler som ble tatt opp med hotellet i etterkant, og gikk på mindre forhold som uansett sto for tur for opp-pussing, ble det sagt. Hyggelig og imøtekommende betjening. Veldig gode frokoster, rikholdige var de også. Buféen vi nøt en kveld var rent utmerket, all ære til et profesjonelt kjøkken. (Kelneren rotet imidlertid en del og var litt fraværende selv om antall gjester burde være overkommelig.)
Det var stille og greit i roms-delen av hotellet selv om det forgikk selskap i spise- konferanseområdet.
Spa-delen av hotellet var veldig bra med mange og forskjellige stasjoner. Behandlingstilbud i fleng.
Området rundt Strömstad er godt for turer. Sjekk ut Kosterhavets nasjonalpark. Der er det rike muligheter.
Strömstad Spa er et sted vi anbefaler, både for hotellet i seg selv og som utgangspunkt for å besøke området rundt Strömstad.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 769kjellj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LindaE2835, Hotelldirektör på Stromstad Spa & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018
Google-oversetting

Hej Kjell!

Stort tack för så fin feedback till oss, så glad jag blir!

Det är med ett stort leende jag läser att du var så nöjd med din vistelse i sin helhet och i synnerhet maten! Ett stort tack från oss alla för att du tog dig tid att gå in och skriva det här omdömet.

Vi ser verkligen fram emot att önska dig välkommen till Strömstad igen!

mvh
Linda E

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Etter å ha nydt en god dag i spa avdelingen, så var det på tide med mat, vi hadde booket bord til kl 2000 og ble vist på plass, etter 50 minutter fikk vi maten noe vi syntes var litt lang tid, men det verste var at maten ikke var varm, den var god, men opplevelsen ble ødelagt av mindre en lunken mat, kelneren sa han kunne ha byttet den når vi sa ifra, men vi var sultne så vi spiste det, hadde ikke orket å vente 50 minutter til.
Hotellet er fint med flott spa avdeling, men bespisning bør skje i Strømstad by

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, mortenh349
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LindaE2835, Hotelldirektör på Stromstad Spa & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018
Google-oversetting

Hej Morten,

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme om din vistelse.

Härligt att du tyckte så mycket Spa avdelningen her på Strömstad Spa & Resort.
Det är verkligen tråkigt att höra om er upplevelse i restaurangen hos oss, jag ser att min kollega
redan har svarat dig direkt på gästenkäten angående detaljer.

Vi vill självklart att alla våra gäster ska lämna oss nöjda och jag hoppas att ni är villiga att ge oss en ny chans.

mvh
Linda E

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2018

Bra spa hotell,kort avstand fra ferge terminalen I Strømstad,nytt og moderne,fin utsikt,gode senger,hyggelig betjening,og veldig god mat I restaurant Maritimus,og super god frokost!Savnet air condition og kjøleskap på rommet.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 711marit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LindaE2835, Hotelldirektör på Stromstad Spa & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018
Google-oversetting

Hej Marit!

Tusen tack för din fina feedback:)

Härligt att du är så nöjd med din vistelse hos oss, vår personal är underbara - det är så roligt
att få dela så fina återkopplingar med de. I våra De Luxe, Superior och frontsuiter finns kylskåp med
frysfack, välj gärna det nästa gång ni besöker oss.

Varmt välkommen tillbaka!

mvh
Linda E

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Strømstad Spa er et nytt og moderne hotell. Vi bodde på er romslig rom med egen sofakrok, et lite kjøkken og spiseplass. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser ved vannet. Man kan gå turer i området og til Strømstad sentrum fra hotellet. Spa-avdelingen er delikat og variert. Restauranten har tradisjonell meny i øvre prisklasse. Vi var litt skuffet over at den flotte frokosten ble litt forringet av et veldig kaos, kø og tomme serveringsfat fordi mange gjester var til frokost samtidig. Dette bør håndteres bedre. Derfor ikke toppscore fra meg. Utover dette var vi godt fornøyd med oppholdet og vil anbefale det til andre.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LindaE2835, Hotelldirektör på Stromstad Spa & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018
Google-oversetting

Hej Erlend!

Tusen tusen tack för denna fina feedback och dina värmande ord! Så glada vi blir! Det gläder oss att ni är nöjda med er vistelse här på Strömstad Spa & Resort:) .

Vi letar ständigt efter sätt att förbättra oss på, frukosten på dagar när alla önskar att komma på samma tidpunkt är en utmaning vi jobbar med nya lösningar på - detta skall vi absolut bli bättre på!

Vi hoppas att ni snart väljer att besöka oss igen, varmt välkommen tillbaka!

mvh
Linda E

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser