Hadde gitt kona et spa-opphold i bursdagspresang. Vi ble hyggelig overasket over det stor rommet vi fikk. Vi hadde bestilt tid i spaet og gledet oss til rolig og avslappende spa-tid sammen. Da vi kom til spaet var det flere gjester som var overstadig beruset og satt og ropte og skrek til hverandre. De ansatte gjorde ingenting for å få fjernet eller roe ned gjestene som ødela for alle oss andre selv etter henvendelser fra flere av oss. Etter en halvtime orket vi ikke mer og forlot skuffet spaet. På kvelden tok vi hver vår drink i baren før vi skulle spise middag. Også i baren var det rølpe-tilstander. Jeg bestilte en Long Island Ice Tea - den kostet rundt 240,- det er det meste jeg noen gang har betalt for en drink. Deretter var det jule-buffet som var omtrent halvparten så bra og dobbelt så dyr som lunsj-buffeten vi hadde spist tidligere på båten fra Sandefjord til Strømstad. Da vi la oss ble vi holdt våkne av skrik og rop fra fulle gjester som satt ute og røyket til langt ut på morgenkvisten. Det hjalp ingenting å ringe resepsjonen. Dette var ikke en spa-opplevelse jeg vil anbefale noen. Dette var triste greier..Mer
- Gratis parkering
- Svømmebasseng