Fritzter66
Dato for oppholdet: desember 2018
LindaE2835, HotelldirektörStromstad Spa & Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 17. jan. 2019
Hej kära gäst,

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme om din vistelse.

Härligt att du tyckte så mycket om våra rum.
Det är verkligen tråkigt att höra om er upplevelse av Spa avdelningen och att ni inte fick en riktig god natts sömn.

Vi vill självklart att alla våra gäster ska lämna oss nöjda och jag hoppas att ni är villiga att ge oss en ny chans.
Skicka mig gärna en mail direkt på linda@stromstadspa.se

1.1 km fra Stromstad Spa & Resort
        LÖKHOLMENS CAMPING
        6.5 km fra Stromstad Spa & Resort
        Se flere hoteller i Stromstad
        Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Hotellet er fint, men rommet var slitent med bl.a sprukne fliser på badet og det var ikke spesielt rent.
        God mat til alle måltider, men litt vel ivrige ansatte ved frokosten. Vi var flere som fikk tallerkenene tatt vekk mens vi fremdeles spiste og holdt brødskiven i hånden. La folk spise ferdig før dere rydder vekk...
        Kan med fordel droppe sengeteppe om dere allikevel ikke vasker dem, ekkelt med flekkete teppe på senga.

Takk, OsloKris
        LindaE2835, Hotelldirektör på Stromstad Spa & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2019

Tusen tack för ditt omdöme.

Det glädjer oss att höra att ni tyckte om vårat hotell och speciellt maten.

Dina synpunkter om er upplevelse är mycket viktig för oss. Genom att berätta vad du tyckte om din vistelse och framförallt, hur vi kan förbättra oss hjälper du oss med att kunna ge våra gäster förstklassiga upplevelser i framtiden.

Vi strevar alltid efter hög kvalitet på service, standard och renhåll och jag skulle vara tacksam om du skickar ett mail till direkt på linda@stromstadspa.se och meddelar vilket rum du bodde på hos oss.

Anmeldt 8. januar 2019 via mobile enheter

Enkelt å parkere i parkeringshus rett uten for inngangen. Hyggelig mottakelse av resepsjonen. Rommet var stort og fint, med rent og praktisk bad. Vi fant et insekt i sengen. Dette fjernet vi og så ingen fler. Informert i resepsjonen ved utsjekk, og de takket.
        God og fin frokostbuffet. Vi synes det var hyggelig at personalet informerte noen minutter før buffeen stenge, slik at vi kunne hente mer mat.

Hyggelig og avslappende atmosfære i spa avdelingen.

Champagne smaking var et fint innslag. Her lærte vi også nytt.

Inngangen til middag tok tid. Virket som det var flere lister som måtte sjekke for å få gjestene til bordet. Dette kunne vært gjort mer smidig.
        Middagen var god og variert. Synd at seansen tok veldig lang tid, og ikke ferdig til midnatt. Det ble lenge å vente mellom enkelte retter. Dette til vi opp med restaurantsjefen dagen etter som takket for tilbakemelding og løste saken på en veldig god måte.
        DJ på natten spilte veldig god musikk og det var mange som svingte seg til god rytmer.
        Vi var også godt fornøyde med baren og betjeningen.

Alt i alt så hadde vi et koselig og fint opphold, med meget servicevennlige og hyggelig personale.

Dato for oppholdet: desember 2018
        Takk, Frohan
        LindaE2835, Hotelldirektör på Stromstad Spa & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2019

Hej kära gäst,

Tusen tusen tack för denna feedback. Det glädjer oss att ni är nöjda med er vistelse här på Strömstad Spa & Resort och speciellt med vår fantastiska personal som er gull värd.

Jag är tacksam för er återkoppling til vår restaurantsjef, det är våra gästers feedback som gör oss bättre
        framöver.

Vi hoppas att ni snart väljer att besöka oss igen, varmt välkommen tillbaka!

Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Kjøpte en pakke som inneholdt, lunsjbuffé , tre retters middag eller middagsbuffet og to timers gratis adgang til bad. Ibestillingen valgte jeg tre retters middag. Fikk Mail fra hotellet om å bestille tider til lunsj, middag og bad, noe jeg gjorde. Valgte bading fra kl. 17-19. Det var ingen som sjekket oss inn på spa- avdelingen når vi skulle bade, damenes garderobe var for tiden flyttet til spa- avdelingen. Avdelingen var under renovering stod det på noen lapper som hang på veggen. Det var fullt av folk, så mange at det var umulig å benytte seg av de forskjellige fasiliteter. Avdelingen hadde ingen kontroll på hvor mange gjester som befant seg der. Vi gikk ganske fort derifra. Når vi kom til restauranten for å få bord til middagen, var det lange køer Pga at første bordsetting ikke hadde gått fra bordene enda. Da vi endelig fikk bord, fikk vi beskjed om at vi kunne forsyne oss av buffeen, og at kelneren kom for å ta opp bestilling av drikke. Vi sa at vi hadde bestilt tre retters, men fikk da beskjed om at det kun var buffe på lørdager. Etter å ha forsynt oss, fikk vi se at nabobordet med fire gjester fikk servert suppe til forrett. Det satt også noen par rund oss som fikk tre retters. Vi syns ikke vi kunne krangle om dette der og da, men valgte å si ifra ved utsjekking på søndag. Da vi tok det opp, fikk vi beskjed om at det stod ( kjøkkenets valg ) i tilbudet, at det var middagsbuffet på lørdager. De som hadde fått tre retters, var konferansegjester. Dette syns vi var veldig rart, at to vennepar som satt ved et bord, og noen spredte tomannsbord var konferansegjester, var veldig spesielt. Resepsjonisten lovte å melde dette til ledelsen, for at senere gjester fikk bedre informasjon. Alt i alt stod ikke dette oppholdet til forventningene, da vi har vært her ved flere anledninger tidligere år. Det så ut som om hotellets mål var å kapre så mange gjester som mulig, noe som var tydelig på overfylt badeanlegg, lang kø og forsinkelser ved å få bord i restauranten, tomme fat og ventetid på påfyll på både middagsbuffeten og frokosten. IKKE BRA!

1  Takk, annegunnp2016

Tusen tack för ditt omdöme.

Jag beklagar att er vistelse hos oss inte blev som förväntat och så långt ifrån det nivå som vi skall leverera på. Jag är otroligt tacksam för att du tog dig tid att skriva så detaljerat.

Vi hoppas att ni är villiga att ge oss en ny chans, skicka mig ett mail med era kontaktuppgifter på
        linda@stromstadspa.se.

Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Jeg og min bestevenninne skulle kose oss med spa og hotell. Spa avd, var kjølig å sitte å vente på timen i morgenkåpe. Ikke nok sitteplasser der heller. Hun damen i resepsjon hos spa avd, hadde absolutt ikke noe å gjøre der! Svarte frekt og lite serviceinnstilt.
        Damegarderoben var møkkete(se bildet av lysbryter inne på toalett) Ikke veldig positivt..
        80 min aromamassasje var god, men mannen som hadde meg, var alt annet enn rolig og behagelig. 80 min ansiktsbehandling til min venninne var bra, men manglet nakke/skulder mens masker virket.
        Suiten var i et annet bygg enn selvet hotellet. Oppgangen var mørk og skitten. Inne på rommet var det litt kald atmosfære. Kun 2 teposer og pulver kaffe tilgjengelig. Var ikke tømt ut av oppvaskmaskin. Ok seng, noe slitt bad med flere fliser som var ødelagt.
        Frokost var veldig god, og flinke folk som ryddet etterhvert.
        Hotellet begynner å bli noe slitt, så de trenger å fornye seg litt her og der, men ellers et greit opphold.

Takk, 992mariannep

Tusen tack för ditt omdöme.

Det glädjer oss att höra att ni tyckte om vår frukost och personalen.

Vi hoppas att ni är villiga att ge oss en ny chans, skicka ett mail till vår Spachef direkt på ragnhild.noland@stromstadspa.se

Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Flott beliggenhet rett utenfor Strømstad og fint spa hotell som ligner på tilsvarende både på østsiden og vestsiden av Oslofjorden i Norge. Fine nok rom, bra nok mat, flott utsikt. Hyggelig betjening som bare svensker kan i Skandinavia. Sikkert et fint spa også for de som prøvde det.

Dato for oppholdet: august 2018
        Takk, Oivind_oivind
        LindaE2835, Hotelldirektör på Stromstad Spa & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018

Hej Oivind!

Tusen tusen tack för denna fina feedback och dina värmande ord! Så glada vi blir! Det gläder oss att ni är nöjda med er vistelse här på Strömstad Spa & Resort:) .

Vi hoppas att ni snart väljer att besöka oss igen, varmt välkommen tillbaka!