Kjøpte en pakke som inneholdt, lunsjbuffé , tre retters middag eller middagsbuffet og to timers gratis adgang til bad. Ibestillingen valgte jeg tre retters middag. Fikk Mail fra hotellet om å bestille tider til lunsj, middag og bad, noe jeg gjorde. Valgte bading fra kl. 17-19. Det var ingen som sjekket oss inn på spa- avdelingen når vi skulle bade, damenes garderobe var for tiden flyttet til spa- avdelingen. Avdelingen var under renovering stod det på noen lapper som hang på veggen. Det var fullt av folk, så mange at det var umulig å benytte seg av de forskjellige fasiliteter. Avdelingen hadde ingen kontroll på hvor mange gjester som befant seg der. Vi gikk ganske fort derifra. Når vi kom til restauranten for å få bord til middagen, var det lange køer Pga at første bordsetting ikke hadde gått fra bordene enda. Da vi endelig fikk bord, fikk vi beskjed om at vi kunne forsyne oss av buffeen, og at kelneren kom for å ta opp bestilling av drikke. Vi sa at vi hadde bestilt tre retters, men fikk da beskjed om at det kun var buffe på lørdager. Etter å ha forsynt oss, fikk vi se at nabobordet med fire gjester fikk servert suppe til forrett. Det satt også noen par rund oss som fikk tre retters. Vi syns ikke vi kunne krangle om dette der og da, men valgte å si ifra ved utsjekking på søndag. Da vi tok det opp, fikk vi beskjed om at det stod ( kjøkkenets valg ) i tilbudet, at det var middagsbuffet på lørdager. De som hadde fått tre retters, var konferansegjester. Dette syns vi var veldig rart, at to vennepar som satt ved et bord, og noen spredte tomannsbord var konferansegjester, var veldig spesielt. Resepsjonisten lovte å melde dette til ledelsen, for at senere gjester fikk bedre informasjon. Alt i alt stod ikke dette oppholdet til forventningene, da vi har vært her ved flere anledninger tidligere år. Det så ut som om hotellets mål var å kapre så mange gjester som mulig, noe som var tydelig på overfylt badeanlegg, lang kø og forsinkelser ved å få bord i restauranten, tomme fat og ventetid på påfyll på både middagsbuffeten og frokosten. IKKE BRA!