Vi gikk så opp på rommet og skiftet, før vi gikk i hver vår garderobe for å dusje før inngangen til spaet. Allerede her opplevde vi kø, kø og atter kø. Det tok evigheter før en dusj ble ledig. Også inne i spaavdelingen var det kø overalt. Etter vår smak var det presset inn alt for mange mennesker på en og samme tid, og vi måtte oppholde oss i det største bassenget nesten en time før vi kunne sette oss i et av boblebadene, uten kø. Også til de andre fasilitetene var det bare kø. Savnet informasjon om at vi kunne gå ut i lobbybaren og bestille noe å drikke på, annet enn vann som stod fremme i badet. Tok med oss håndkler og badekåper ut i bassengområdet, håndkleene var selvfølgelig tatt da vi skulle forlate området, så vi måtte bruke badekåpene til å tørke av oss med - det ble en kald og fuktig tur opp til rommet igjen. Vi klarte overhode ikke å slappe av i spaavdelingen, det mintes mer om et badeland.
Rommene var fine med gode senger, minus...Etter å ha sjekket inn og lagt fra oss tingene på rommet gikk vi ned i lobbybaren for å ta noe å drikke på før vi skulle i spaet, som vi ikke helt visste om måtte bookes eller ikke da informasjonen på nettsiden var litt uklar. Kontaktet hotellet for å reservere bord på restaurant og inngang til spa.
Rommene var fine med gode senger, minus for to enkeltsenger satt sammen da vi opplevde at sengene skled fra hverandre. Det er veldig lytt ut i gangen og rommet ved siden av, da vi hadde fått et rom som kunne deles. Det var som om gjestene i det andre rommet var i samme rom som oss da de pratet!
God mat på Maritimus, og fantastisk god service fra en servitør som løp bena av seg, virkelig imponert!Mer
Vis mindre