QExcellent Ambassador
1.1 km fra Stromstad Spa & Resort
4.4 km fra Stromstad Spa & Resort
1.2 km fra Stromstad Spa & Resort
2.1 km fra Stromstad Spa & Resort
Nybyggd reception med större butik och restaurang. Öppet alla dagar 8-23 hela sommaren
1.5 km fra Stromstad Spa & Resort
Go to your Happy Price
10.1 km fra Stromstad Spa & Resort
Se flere hoteller i Stromstad
Anmeldt 6. februar 2024 via mobile enheter

- Ingen aircondition, som gjorde det grusomt varmt på sommeren. Nesten umulig å lufte da vinduet ikke åpnet ordentlig opp.
- Svært lytt på hotellrommet. Vi hørte hva naborommene snakket om.
- Det var bare 1 dør på dusjkabinettet, så vann sprutet utover hele badet.
- Brune flekker på toalettpapiret.
- Tørkepapiret var krølla sammen og stappa ned i beholderen.
- Hadde gleda oss til belgiske vaffler, men da måtte vi stå å vente i en halv time før noen dukka opp og stekte de. Og når vi først fikk de, var de ikke noe gode.

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, Sigmund B
Anmeldt 27. januar 2024

Frokosten var en stor skuffelse. Så ut som maten hadde stått fremme i buffeen fra dagen før. Osten og kjøttpålegget var tørt i kantene, påleggssalaten hadde tørt lokk på toppen, agurk og tomat var bløte og lappene var tørre rundt kanten,, kun myke i midten. Spaet stilte til forventningene, men totalopplevelsen gjør at vi ikke kommer til å dra tilbake.

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, Eva H
Anmeldt 22. januar 2024

Vært her 4 ganger nå og er like fornøyd hver gang! Kjempe fint hotell med god atmosfære, nydelig spa avdeling, god mat og hyggelige ansatte. Vi fikk et stort og fint rom med kjempe god plass. Alt i alt en god opplevelse og et opphold jeg varmt kan anbefale videre

Dato for oppholdet: januar 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 662nataliev
Anmeldt 10. januar 2024 via mobile enheter

Bra spa-avdeling (kunne vært større) ikke for mye folk (må booke inngang til SPA i forkant) og veldig god mat både i restaurant og frokost (Bør booke bord på restaurant i forkant) Veldig gode drinker i baren. Ved ankomst fikk vi i tillegg oppgradert rom da hotellet ikke var fullt :)

Dato for oppholdet: desember 2023
1  Takk, Vegard B
Anmeldt 2. januar 2024

Hotellet startet opp igjen i høst etter nedstengning i flere år.
Feiret nyttår der før det stengte ned, kjempeflott og stilig arrangement.
Dette var en stor nedtur. Slitte møbler. Virket tilfeldig rasket sammen, elendig design.
Borte var de hvite dukene og pynten til nyttårsfeiringen. Vi satt tett stuet sammen på små bord. Ingen pynt. Vi fikk maten etter hvert som gjestene kom, ingen stilig organisering hvor kelnerne står klare på rekke og rad for å servere gjestene, rett for rett.
Snakk om å gå fra et topp arrangement for noen år siden til et bunnivå.
Lunsjen er noe av det tristeste jeg har blitt servert på et hotell noen fang.
Også innkjøringsproblemer ved registrering og bordplassering i restauranten.

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, Anne Kristin B
Adam Sparrebäck, Gästservice/reception på Stromstad Spa & Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. januar 2024

Hej Anne!

Tack för din återkoppling.

Det är tråkigt att läsa att vi inte har överträffat era förväntningar.

Vi kommer internt att utvärdera nyår och jag hoppas att det blir mer dekorationer till nästa år.

Strömstad Spa är ett relativt nyöppnat hotell sedan mars 2023. Vi jobbar dagligen med att utveckla personal och drift. Självklart ska detta påverka er gäster så lite som möjligt. Det är därför viktigt att feedback som vi får som detta kommer fram. Det är med gästernas respons vi kan göra förändring och skillnad på de olika avdelningarna.

Jag vill passa på att önska ert ett gott 2024!

Hälsningar

Adam Sparrebäck