Takket være serviceinnstilt personale ble dette et hyggelig opphold. Menneskene er hjertet i bedrifter som dette.
Hyggelig og informativ innsjekk. De tar godt hånd om sine lojale medlemmer og vi fikk et fint hjørnerom med terrasser på begge sidene. Kjøkkenkrok, men kunne ikke bruke annet enn kjøleskap og fryser, h ilket var greit nok siden vi ikke skulle lage mat selv.
Vi ville prøve buffeten. Denne var relativt kjedelig hvis vi sammenligner med andre spahotell vi har besøkt. Sjømatavdelingen hadde sjøkreps sim dro helhetsopplevelsen opp. Varmmat avd var ganske kjedelig og smakløs.
Vi så også noen av rettene til frokost neste dag, i en noe tørrere forfatning.
For første gang kunne jeg ikke fullføre min tallerken med varm frokost. Soggy bacon og smakløs utvannet eggerøre.
Dette var i vinterferien og naturlig nok mange barn som var gjester. Dette preger desverre oppholdet hvis du hadde tenkt et rolig par opphold. Vil definitivt ikke anbefale buffet etter at flere barn har pirket med fingrene og hostet i den.
Beliggenheten er bra med fin utsikt, noe slitt interiør på rom, håndtak som ikke er reparert etc.
Stedet virker bra til en konferanse.
Vi kommer tilbake en annen årstid, utenom skoleferie.