“Grusomt”
Anmeldelse av Svinesund Kro

Svinesund Kro
Vurdert som nr. 29 av 73 Restauranter i Stromstad
Anmeldt 24. april 2024

Elendig mat, sammensurium av rare usmakelig retter. Dårligere buffet har vi aldri spist. Trist lokale. Kjør videre. forbi.

Dato for besøk: april 2024
1  Takk, Toril B

Anmeldt 31. mars 2024

Helt topp dette stedet! Hver gang vi kommer innom er det alltid nye og spennende og smakfulle retter! Veldig mye variert og godt både kaldt og varmt! Prøv feks fiskegratengen som er i en klasse for seg selv! Helt vidunderlig! Eller omeletten som er så luftig og god at man ikke har lyst til å spise noe annet! Orker man også dessert, finnes det alltid mye å velge i! Idag feks forsynte samboer seg tre ganger av karamellpuddigen! Man går ikke sulten eller misfornøyd ut herfra og vi kommer helt sikkert igjen!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Ingunn B
Anmeldt 15. juli 2023 via mobile enheter

Typisk veikro.
Hyggelig betjening.
Maten er ok, men ikke mer.
Salig blanding av frokost/lunsj og middag gjør at det fremstår rotete og tildels mangelfullt når man skal fylle på med brød og pålegg til tross for AF klokken er 1600.
Ikke det store utvalget for middag som vi ønsket.
Men rent og hyggelig sted.

Dato for besøk: juli 2023
1  Takk, eNron09
Anmeldt 6. april 2023

En skjult kulturhistorisk perle fra en svunnen tid! Dette er kro-tradisjoner som nesten har forsvunnet! -iallfall i Norge. Rikelig, variert og gode buffet retter over all forventning ut fra et kafeteria konsept! Stor kontrast fra norske veikroers meny-konsept søppel som hamburgertalerken og pølse og ships og dispenserbrus! Riktig old-scool kafeteria-look med god utsikt og svært hyggelig betjening. Dette er veikro som får meg til å re-vurdere mitt yrkesvalg og heller bli yrkessjåfør! Rimelige priser! Anbefales!

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Lars r
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

For en tid tilbake var maten som regel ok, men.. de tre siste gangene ble det mageproblemer etterpå. Varm mat ser ut til å stå lenge ute, virker heller ikke som hygienen er helt på topp!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 484runej

Reisende som så på Svinesund Kro, så også på

Stromstad, Vastra Gotaland County

Har du vært i Svinesund Kro? Del dine erfaringer!