Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grei burger ”
Anmeldelse av Mellow Cafe & Bistro

Mellow Cafe & Bistro
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Stromstad
Kjøkken: Skandinavisk, Bar
Middagsalternativer: Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Hadde en lunsj her, nydelig aioli til burgeren og ovnsbakte poteter. Burgeren kunne med fordel hatt litt mer spenstig krydder. Ellers hyggelig besøk .

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 1970lene1961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (200)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 200 anmeldelser

Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Veldig god atmosfære , fantastisk mat og gode priser. Hyggelig betjening og passer også godt for små barn

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Tommy T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

God plass ute, godt utvalg av små og større retter til barn og voksne. Mange detaljer som skaper stemning og gjør opplevelsen ekstra bra. Kommer absolutt tilbake!

Dato for besøk: august 2018
Takk, A3582EOannab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Nei så trist! Dette som var vårt favorittsted i Strømstad. Deilig mat, koselige omgivelser, vekk fra støy og ståk i havna, rett og slett et sted å koble av. Menyen er stort sett den samme, men rettene er absolutt ikke det de var. Det som skjerma den fine bakgården fra gatas larm er åpna opp, så man får biltrafikken servert med maten.... Det er litt småslitt og halvshabby, og både sjelen og hjertet må ha forsvunnet med de koselige eierne som var der før.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Karianne B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

I det øyeblikk jeg får en «buzzer» når jeg bestiller mat så ringer alarmklokkene mine.
Jeg burde tatt hintet når vi kom. Tidligere var dette en stille og tilbaketrukket oase vekk fra Strømstads litt støyene trafikk. En fin bakgård der det var deilig å sitte og nyte stillheten sammen med god mat. Nå er det åpent ut mot gaten på utsiden og alt det vi forbinder med det tidligere Mellow er som fordampet i sommervarmen.
Rettene på menyen minner litt om det vi tidligere så her, men «signaturen» på rettene er også forsvunnet sammen vei.
Dessverre er nok dette siste gangen vi går hit, det som var vårt stamsted tidligere sommere.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, stig19
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mellow Cafe & Bistro, så også på

Stromstad, Vastra Gotaland County
Stromstad, Vastra Gotaland County
 
Stromstad, Vastra Gotaland County
Stromstad, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Mellow Cafe & Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din