Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service”
Anmeldelse av Joes Diner

Joes Diner
Vurdert som nr. 47 av 54 Restauranter i Stromstad
Kjøkken: Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Kort og godt elendig service. Vi sto og ventet på å bestille, tre stykker bak disken hvorav bare en gjorde noe. Vi ventet lenge men ble ikke ekspedert, så vi gikk bare til slutt.

Dato for besøk: november 2018
Takk, W7509STheidib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (24)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 24 anmeldelser

Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Måtte ha litt mat og valget falt på Joe's Diner.
Det ble 2 stk Månadens Burgare.
Stor god og velsmakende hamburger med alt tilbehør for SEK 149 pr person inkl drikke.
Kaffe inngår også!

Det tar noen minutter før maten kommer, men det som kommer er verdt å vente på.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, eholst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Litt sen lunsj mens vi shoppet. God burger, også det glutenfrie hamburgerbrødet. Gode pommes frittes. Club sandwich med kylling var også god. Service i kassa var bra med god informasjon. Grei ventetid på maten. Lokalet var som forventet på en diner på kjøpesenter.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, kjespa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mai 2018 via mobile enheter

Styr unna denne ekstremt dårlige sjappa som ikke leverer på noen områder. Maten er skikkelig grusom.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, mortenab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2017 via mobile enheter

Å finne en hamburger som er tørrere enn her skal godt gjøres. Jeg gjorde et godt forsøk på å spise den opp før jeg tok den med tilbake til kassa for å vise den frem og da til svar at den skal være sånn!! Altså knusk tørr og ihjelstekt. Og det var min oppgave som kunde å si fra om jeg ville ha den stekt på spesiell måte, men jeg syns ikke det er så spesielt å ønske seg en saftig hamburger, det er vel det som er normalt.
Så dessverre første gang her og det blir ikke fler ganger heller.

Dato for besøk: november 2017
2  Takk, Anne Grete A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Joes Diner, så også på

Stromstad, Vastra Gotaland County
Stromstad, Vastra Gotaland County
 
Stromstad, Vastra Gotaland County
Stromstad, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Joes Diner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din