Hvis man skal spise her bør man bestille et par timer før shoppingrunden starter. Makan til ventetid 🤯
Dette er et sted, man bør styre unna. Kaffe ser ut og smaker som oppvaskvann, har åpenbart ingen kompetanse på å lage kaffe. Dobbel Americano smakte vann. To snørrunger, står bak disken og tuller med hverandre isteden for å håndtere kunder. Begynte å krangle nes å stoppe her mer.
Et helt greit sted å stoppe for en matbit eller kaffe inne på Nordbysenteret. Stedet har en amerikansk stil med meny tilpasset dette til akseptable priser.
Kort og godt elendig service. Vi sto og ventet på å bestille, tre stykker bak disken hvorav bare en gjorde noe. Vi ventet lenge men ble ikke ekspedert, så vi gikk bare til slutt.
Måtte ha litt mat og valget falt på Joe's Diner.
Det ble 2 stk Månadens Burgare.
Stor god og velsmakende hamburger med alt tilbehør for SEK 149 pr person inkl drikke.
Kaffe inngår også!
Det tar noen minutter før maten kommer, men det som kommer er verdt å vente på.