“Sultne ”

Joes Diner
Vurdert som nr. 46 av 57 Restauranter i Stromstad
Kjøkken: Internasjonalt
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Kjört lang strekning i Norge og inn i Sverige - tid for rask og billig mat. Vi spiste lövbiff med stekte poteter med mere.

Takk, jmv920

Anmeldt 17. oktober 2019

Etter bestilling av 4 stk månedens burger fant vi det bordet som var minst møkkete. Til tross for at det var lite med mennesker her, så virket det ikke som at renholdet hadde noe prioritet. Mens vi ventet på maten obseverte vi kokkene stå med mobiler og fjase inne på kjøkkenet, ulempen med en åpen kjøkkenluke! Etter 40 minutter ble tålmodigheten slutt og vi etterlyste måten vår. Da skjønte vi at denne ikke var begynt på, og fikk ny beskjed om at dette ville ta litt tid siden de hadde fått en forhåndsbestilling til 10 personer som måtte prioritere. Da forlangte jeg å få pengene tilbake fra servitøren som satt og spiste sin egen mat. Tragisk opplevelse som medfører til at jeg aldri kommer til å besøke noen av Joe's Diner avdelinger noen gang igjen. Da er det bedre å legge igjen pengene hos noen som ønsker å drive litt service.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Roy Arne F
Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

Hvis man skal spise her bør man bestille et par timer før shoppingrunden starter. Makan til ventetid

Dato for besøk: august 2019
Takk, 6969vegard
Anmeldt 24. februar 2019 via mobile enheter

Dette er et sted, man bør styre unna. Kaffe ser ut og smaker som oppvaskvann, har åpenbart ingen kompetanse på å lage kaffe. Dobbel Americano smakte vann. To snørrunger, står bak disken og tuller med hverandre isteden for å håndtere kunder. Begynte å krangle nes å stoppe her mer.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, eNron09
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Et helt greit sted å stoppe for en matbit eller kaffe inne på Nordbysenteret. Stedet har en amerikansk stil med meny tilpasset dette til akseptable priser.

Takk, Erlend1973

Reisende som så på Joes Diner, så også på

Stromstad, Vastra Gotaland County

Har du vært i Joes Diner? Del dine erfaringer!