Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oppfyller alle forventninger”

Backlunds Bageri, Bistro & Bar
Vurdert som nr. 4 av 57 Restauranter i Stromstad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Var innom tre ganger i løpet av juli og august. Alle gangene ble ulike retter kjøpt. Maten var veldig god alle de tre gangene. Hyggelig lokale, hyggelig betjening og velsmakende mat. Kommer gjerne hit igjen !

Dato for besøk: august 2021
Takk, Reisefroken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (197)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 197 anmeldelser

Anmeldt 20. februar 2020

Bestilte en Cæsar-salat og en kaffe latte. Nøt solen på bryggen like utenfor kafeen/restauranten. Veldig hyggelig personale. Anbefales om man er i området!

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 0906jennig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. desember 2019 via mobile enheter

Dette var ikke en høydare.
Varmrett som var kald og smakte ingen ting dagens lunsj var ikke vært 119.-
Da hadde en pizza smakt mer

Dato for besøk: desember 2019
Takk, p_l_242
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. november 2019

Spiste tidlig på dagen et meget godt rekesmørbrød og senere på kvelden noe godt i glassene. Meget hyggelig betjening og koselig atmosfære. Gutta bak bardisken kan sine saker. Rolig og avslappende spise og drikkested.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Indiana_nr1Jones
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2019 via mobile enheter

Jeg har vært der to ganger siste måneden. Den første gangen var det tre unge damer bak disken. De var mer opptatt av å snakke med hverandre enn å ta hånd om kundene. Den andre gangen var den unge damen bak disken mest opptatt av alt annet enn å betjene oss. Jeg fikk gjenta min (ganske enkle) bestilling tre ganger før hun husket hva det var jeg hadde bestilt. Vanligvis er bakverket ganske godt her. Denne gangen fikk vi begge kanelbuller som var dødbakte.

Jeg forstår at det er nødvendig å ha sommervikarer, men disse må læres opp til å ha fokus på kundene. Det tar seg dårlig ut at oppmerksomheten er rettet mot alt annet enn å betjene kundene.

Dato for besøk: august 2019
Takk, arildb2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Backlunds Bageri, Bistro & Bar, så også på

Stromstad, Vastra Gotaland County
Stromstad, Vastra Gotaland County
 
Stromstad, Vastra Gotaland County
Stromstad, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Backlunds Bageri, Bistro & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.