Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk!”

Toro Kolgrill & Tapas Bar
Bestill bord
2
tir. 3.8.
20:00
Vurdert som nr. 1 av 54 Restauranter i Stromstad
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020

Det beste stedet jeg har vært på! Utrolig bra tapas Bra mat og fantastisk service. Dette er et must i Strömstad

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MariusW89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (278)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 280 anmeldelser

Anmeldt 26. januar 2020 via mobile enheter

Absolutt nydelige tapas, faktisk så gode at vi hoppet over tradisjonelle desserter og bestilte nye, gode tapas i stedet. Hyggelig, hjelpsom servitør.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, FFlak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. januar 2020 via mobile enheter

Flott rolig sted, fin behagelig musikk, god service, gode priser og Veldig god tapas! Her drar jeg gjerne igjen!

Dato for besøk: januar 2020
Takk, charlottestromsnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2019 via mobile enheter

Bra mat, god stemning. Hyggelig sted med vennlig betjening. Kan anbefale tapasen her på det varmeste!

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, bwirum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2019

Utrolig god mat med tilbehør. Vi spiste grillet lam med grillede grønnsaker, gratinerte poteter og peppersaus. Nyyyyydelig. Veldig hyggelig betjening. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, Indiana_nr1Jones
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Toro Kolgrill & Tapas Bar, så også på

Stromstad, Vastra Gotaland County
Stromstad, Vastra Gotaland County
 
Stromstad, Vastra Gotaland County
Stromstad, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Toro Kolgrill & Tapas Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din