Vi var her en kveld i juli og fikk bord ute. Det tok over en halvtime å få noe å drikke. Før maten kom på bordet hadde det gått 1 time og 20 minutter.
Maten var absolutt helt katastrofe - bortsett fra husets hamburger. Et steakhouse med kullgrill som ikke har én ren biff av oksekjøtt på menyen (ikke ytre-, Indrefilet eller mørbrad KUN entrecôte) bør ikke kalle seg steakhouse. Vi burde skjønt at dette bare er et sted hvor man skal få inn flest mulig gjester og flest mulig penger. Lavmål service hvor beklagelsen for at de var forsinket var med «beklager at det tok tid, men dere fikk bord i hvert fall» som om vi var blant de privilegerte få som fikk plass på dette stedet. Når vi etter en drøy time spurte om maten kommer snart, så var svarer «ja, det tror jeg nok».?
På alle ledige bord og sidestasjoner/anretningsbord så fylte de ansatte opp med oppvask og tomgods som gjestene måtte sitte og se på. Måtte be de tørke av bordet fra forrige gjest før maten kom på bordet.
Vi kommer aldri tilbake. Det finnes så mange andre bra restauranter i Strömstad, f. eks. Orient, Heat og Rökeriet.