Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Mars 2021

Landets beste alpinbakker? Fin prepping, gode restauranter og lite kø. OL-utforbakken er et must... les mer

Anmeldt 14. mars 2021
trond1974
,
Gardermoen, Norge
via mobile enheter
Ferie

Kjempe bra anlegg med mye muligheter for store og små, veldig bra ski og utstyrs utleie for de som... les mer

Anmeldt 9. februar 2021
OddRichard
,
Grimstad, Norge
via mobile enheter
Les alle 73 anmeldelsene
  
Anmeldelser (73)
Filtrer anmeldelser
73 resultater
Vurdering fra reisende
38
29
3
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
38
29
3
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 73 anmeldelser
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Mange bakker å velge i uansett alder og skiferdigheter! Flotte langrennsløyper og flott natur ellers i året når det ikke er snø.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, 573meretep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Et supert anlegg enten du er nybegynner eller ekspert. Masse utfordringer, gode bakker og masse moro! Gode heiser og flotte folk som jobber der!

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, marenthea88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. april 2018 via mobile enheter

Det er fint alpinanlegg hvor det er endel bratte partier i utforløypen. Men det er veldig bra barneområde ved mellomstasjonen og på vestsiden er det flere fine løyper for de som ikke er glad i bratte bakker.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, steinhelget
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mars 2018 via mobile enheter

Jeg har vært på Kvitfjell mange ganger og liker bakkene godt. Jeg liker spesielt godt vestsiden da bakkene gir større mulighet for gode og lange carvingsvinger.

I dag har vi testet Varden med sine to nye bakker i strålende sol.
Umiddelbart tenkte jeg at dette ville bli for slakke bakker for meg, men jeg tok feil. De første hundre meterne gir lav fart på begge bakkene, men deretter er det pur glede. De er brede og helt uten dumper så du får god mulighet til god fart (61 kmh) og gode svinger.

Disse bakkene vil jeg også si egner seg godt for å lære å stå ski. De er relativt jevne i nedfartene.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Christina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2018 via mobile enheter

Meget bra. Flott føre og gode heiser. Parken var noe skuffende. Men man har mye å velge mellom. Anbefales!

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, kristian b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser