Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Supert skianlegg

Kvitfjell er perfekt familie anlegg med utfordrende løyper for di som er god på ski/snowboard og... les mer

Anmeldt 5. desember 2018
galagutt
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Flott og snøsikkert alpinanlegg

Mange bakker å velge i uansett alder og skiferdigheter! Flotte langrennsløyper og flott natur... les mer

Anmeldt 28. november 2018
573meretep
,
Fredrikstad, Norge
via mobile enheter
Les alle 64 anmeldelsene
  
Anmeldelser (64)
Filtrer anmeldelser
64 resultater
Vurdering fra reisende
34
26
2
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
26
2
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 64 anmeldelser
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Kvitfjell er perfekt familie anlegg med utfordrende løyper for di som er god på ski/snowboard og lette løyper for di som ikke har kjørt så mye. Mange gode spisesteder med god mat.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, galagutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Mange bakker å velge i uansett alder og skiferdigheter! Flotte langrennsløyper og flott natur ellers i året når det ikke er snø.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, 573meretep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Et supert anlegg enten du er nybegynner eller ekspert. Masse utfordringer, gode bakker og masse moro! Gode heiser og flotte folk som jobber der!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 179marenm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. april 2018 via mobile enheter

Det er fint alpinanlegg hvor det er endel bratte partier i utforløypen. Men det er veldig bra barneområde ved mellomstasjonen og på vestsiden er det flere fine løyper for de som ikke er glad i bratte bakker.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, steinhelget
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mars 2018 via mobile enheter

Jeg har vært på Kvitfjell mange ganger og liker bakkene godt. Jeg liker spesielt godt vestsiden da bakkene gir større mulighet for gode og lange carvingsvinger.

I dag har vi testet Varden med sine to nye bakker i strålende sol.
Umiddelbart tenkte jeg at dette ville bli for slakke bakker for meg, men jeg tok feil. De første hundre meterne gir lav fart på begge bakkene, men deretter er det pur glede. De er brede og helt uten dumper så du får god mulighet til god fart (61 kmh) og gode svinger.

Disse bakkene vil jeg også si egner seg godt for å lære å stå ski. De er relativt jevne i nedfartene.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, christina_skansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser