Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj og middag”
Anmeldelse av Tyrihanstunet

Tyrihanstunet
Vurdert som nr. 1 av 9 Restauranter i Fåvang
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk middag i kveld . Forrett, hovedrett og dessert var helt førsteklasses. Dette var 3. lørdagen i høst vi var der og spiste og alle 3 gangene har vært supre. Forskjellige 3 retter hver gang

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 752karit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (44)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 44 anmeldelser

Anmeldt 19. februar 2020

Stopper ofte innom her for en øl eller et glass hvitvin - enten inne foran peisen eller ute i en fluktstol når det er sol og varmt som i påsken.
Her er det heldigvis ikke "junk-food" på menyen, men skikkelig hjemmelaget mat av gode råvarer. Hadde i dag til lunch en weissbier og en fantastisk deilig Biff Stroganoff, en av de bedre jeg har smakt på lenge. Øl prisene er som prisnivå ellers i Norge, prisnivå på maten er som i alpene, og ikke spesielt dyrt å betale kr 158,- for en velsmakende hjemmelaget Stroganoff gryte. Dette er vårt stam sted på Kvitfjell.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Bunny-and-Clyde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2020

Stoppet for litt bobler, vin, øl og samt Tyrihans-pølse.
Når vi bestilte bobler så benyttet personalet målebeger, er det mulig? Det er helt bak mål, det er vel ingen som har lært det på "bartender-skolen"?
Servicen er passe bra, så her bør endringer gjøres, smil til livet og livet smiler tilbake:-)
Maten var veldig god, og kostbar!

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Henning1967
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2019 via mobile enheter

Vi var en gjeng som fikk en fantastisk dag i en solfylt bakke etter en lang møtedag dagen før. Akkurat hva vi trengte. Og et lunsjbesøk på Tyrihanstunet gir en ekstra boost. Et flott tun. Bålplass / grill ute. Mange bord og fluktstoler tilgjengelig for å nyte mat og drikke, samt solen, utendørs. Innendørs er det også koselig. Meget bra meny til å være alpinanlegg i Norge. Og hyggelig og service minded betjening. Superstore porsjoner. Vi hadde mye forskjellig. Alle ble overrasket over både kvalitet og størrelse. Godt utvalg drikke også.
Faren er å bli så fornøyd og sitte så lenge at man ikke kommer seg ut i bakken igjen.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Gullord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. mars 2019 via mobile enheter

Jeg har aldrig spist så dårlig pizza. Ut en særlig skal papplate med Olje og ost. Det rant olje fra pizzan. Vi var 6 stk hvor alle var enig om at dette var dårligste pizza de hadde fått ever.jeg har aldrig gitt så dårlig karakter noe sted før.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Bent_123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tyrihanstunet, så også på

Ringebu, Oppland
 

Har du vært i Tyrihanstunet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din