“Sentralt og god service”
Anmeldelse av Osteria More e Macine

Osteria More e Macine
Vurdert som nr. 10 av 33 Restauranter i La Morra
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Hyggelig sted, litt brasseriaktig. Både ute og inneservering, vi satt ute på den deilige terassen. Hyggelig og rask servering! Gode retter med gode råvarer, vi var her til lunch, og jeg vil spesielt anbefale kalvekjøttet og den nydelig tiramisuen! Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, DagJohansen

Anmeldt 30. august 2019 via mobile enheter

Anbefales på det sterkeste.

Ingen meny, bare tavle med sesongens retter, men vi var veldig fornøyde!

Prøv risottoen!

Dato for besøk: august 2019
Takk, Soingl
Anmeldt 15. oktober 2017 via mobile enheter

Vi var her under trøffelsesongen i begynnelsen av oktober. Menyen var allsidig og det var mye å velge mellom. Mye tradisjonell mat fra området, noe vi var ute etter. Menyen ble presentert på ei tavle, noe som ble litt vanskelig for oss da vi var 7 stk og alle ikke fikk med seg hva det sto. Men kelneren forklarte etterhvert hva det sto. Vi ventet vel lenge på maten, men tror kelneren var uerfaren. Maten var god og det var mye mat. Vi bestilte bare en primi, men ble likevel gode og mette. Vi måtte vente alt for lenge før vi ble spurt om vi bille ha dessert eller kaffe. Men når vi etter en time fikk desserten var den fantastisk god! Jeg hadde semifreddo. Tiramisuen var også god. Anbefaler dette stedet. Men du må ha God tid!

Dato for besøk: oktober 2017
1  Takk, Itta61
Anmeldt 2. oktober 2017

Dette er en spiseplass med svært entusiastisk betjening, interesse for det de driver med, skjønner hva du er ute etter, og leverer. Lite men godt utvalg av likal mat, masse god vin, også på glass, og til gode priser.

Dato for besøk: september 2017
Takk, popopdrops
Anmeldt 16. oktober 2016

Vi bestilte til fastsatt klokkeslett og ankom ca 5 minutter fær tiden. Vi fikk beskjed om at det ikke var ledige bord. Vi forsøkte på flere språk å forklare at vi hadde bestilt, men fikk hele tiden beskjed om å komme tilbake en time senere. Helt tilslutt fikk en annen i betjening til å se på bestillingsliste og da fant han ut at vi hadde bestilt bord. Vi ble så henvist ned i kjelleren der det var dekket et stort langbord og tre/fire småbord. Det var fullt av tomme pappesker langs veggene - lite trivelig og vi ga beskjed om at der ønsket vi ikke å spise. Da ble det plutselig et ledig bord oppe. Et annet par kan like etter at vi hadde satt oss og ble også henvist ned. Samme skjedde med de - det ble plutselig et ledig bord oppe! Når maten kom så må vi medgi at den var bra. Vi spiste begge tre retter og var godt fornøyd med alle rettene. Det var mye mat i alle porsjonene så vi ble mer enn mette :-) servicen senere på kvelden var også bra.

Dato for besøk: september 2016
Takk, BPBOslo

Reisende som så på Osteria More e Macine, så også på

La Morra, Province of Cuneo
La Morra, Province of Cuneo

Har du vært i Osteria More e Macine? Del dine erfaringer!