“Gourmetmat i solnedgangen”
Anmeldelse av Publik Mat & Bar

Publik Mat & Bar
Vurdert som nr. 3 av 44 Restauranter i Lysekil
Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Nydelig utsikt til solnedgangen, svaberg og småbåthavna. Utrolig smaksrik og delikat mat. Rødtungeretten er en av de beste fiskeretter jeg har smakt!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Marte W

Anmeldt 17. juni 2020 via mobile enheter

Dette stedet er ett av de beste restauranter på i bohuslan
Flinke dedikerte unge mennesker med pasjon for det de gjør
Årets vin liste favner det meste

Dato for besøk: juni 2020
Takk, thomaslK7216SS
Anmeldt 13. juli 2019

Publik har ikke så god mat i år. Fiskesuppen smakte bare tomatpure, Vi ble veldig skuffet over at nivået har sunket.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Helle B
magnuso598, Chef på Publik Mat & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2019

Hej,

Vad tråkigt att ni inte är nöjda med vår fiskgryta.

Kontakta gärna oss via info@publiklysekil.nu

Anmeldt 1. juni 2019 via mobile enheter

Min mann og jeg spiste et fortreffelig måltid her. Vi valgte å søke etter en god restaurant her på TripAdvisor. Og fant Publik Mat & Bar etter anbefaling her. Her var det god mat og ypperlig service. Min mann valgte Steak Minute, og jeg tok Grillad Lamm. Det var 2 smakfulle og gode retter. De har ikke den største menyen, men alle vil finne noe. Blant hovedretter har de også en vegetarrett og en fiskerett. Skulle gjerne ha prøvd ut flere små/forretter, men det får vi ta ved neste besøk. Utsikten fra vårt bord, ser dere på bildet😍

Dato for besøk: juni 2019
Takk, 54heidin
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Ble møtt av et veldig trivelig vertskap som ordnet bord selv om de var fullbooket. Maten var nydelig.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Dagoskar
Magnus O, Chef på Publik Mat & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2018

Tack för feedbacken! Vi ses nästa sommar :)

Reisende som så på Publik Mat & Bar, så også på

Lysekil, Vastra Gotaland County
Lysekil, Vastra Gotaland County

Fiskebackskil, Vastra Gotaland County

Har du vært i Publik Mat & Bar? Del dine erfaringer!