Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“koselig atmosfære...”
Anmeldelse av Cafe Kungsgatan

Cafe Kungsgatan
Vurdert som nr. 4 av 30 Restauranter i Lysekil
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. februar 2019

Var innom og spiste lunsj sammen med min kjære. Morsom innredning og koselig stemning. Rekene smakte bra, men det er litt juks og gjemme en håndfull salat på undersiden. Og salaten var ikke frisk heller. Helt vassen i kantene.
Sikkert kos og sitte ute i bakgården på en solskinnsdag.

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, Elling56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (49)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 49 anmeldelser

Anmeldt 30. juni 2018 via mobile enheter

I et fantastisk sommervær fant vi cafeen med bakgård. Veldig god lunsj til det typiske svenske lunsjtilbudet, varmrett, salat, brød og «dryck» for en rimelig pris. Legg til en god svensk øl og formiddagen er reddet.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, torgeirb105
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. april 2017

Hjemmelaget mat og kaker til gunstig pris. God atmosfære og veldig hyggelig betjening. Ligger meget sentralt. Har livemusikk i bakgården om sommeren

Dato for besøk: april 2017
Takk, Murmeldyret
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2016 via mobile enheter

Ett meget hyggelig spisested i Lysekil. Her kan man spise nydelig hjemmelaget mat til meget hyggelige priser. Betjeningen er hyggelige og imøtekommende. I den koselige kafeteriaen er det innredet med gamle bord, stoler og antikviteter.
Ett sted vi ofte er innom og nyter god mat.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, Heidi E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. april 2016

Hyggelig kafe og lunsjsted sentralt i Lysekil. Desverre er maten ikke helt på høyde med atmosfæren. Veldig liberale i omgangen med majones og heller lite smak. Men det er gratis påfyll av kaffe!

Dato for besøk: april 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Haakon_can
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Kungsgatan, så også på

Lysekil, Vastra Gotaland County
Lysekil, Vastra Gotaland County
 
Lysekil, Vastra Gotaland County
Fiskebackskil, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Cafe Kungsgatan? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din