“Ikke verdt å betale for matpakke her”

Ekspedisjonen Vertsbrygge
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Nyksund
Kjøkken: Sjømat, Norsk
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Skulle gå Dronningruta. . Betalte for matpakke, kr 120. Brødet var var hjemmelaget og veldig godt. Det som trekker ned er at vi ikke fikk nok brød og pålegg til brødet. Jeg fikk to skiver, og den en skiven var det ikke pålegg til. Spurte servitøren om pålegg 3 ganger før jeg gav opp. Skulle heller handlet matpakken et annet sted.

Takk, 555beates

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi var der idag (juli2020)med familie på 7. Fantastisk god mat, spiste smak av nyksund til forret og grilla tørrfisk til dessert. Kokken skal ha mye ros!!! Var aldeles nydelig. Men dessverre ble besøket en nedtur pga dårlig service. De få som var i serveringa var for få og lite imøtekommende. Fikk drikke til hovedrett da vi nesten hadde spist alt, og vi ble heller ikke spesielt godt hørt da vi gå tilbakemelding om dette. Vi fikk også vite av betjeninga at de var alt for få på jobb

5  Takk, 294ingridl
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Booket bord i god tid denne gang. Spiser grillet tørrfisk. Satte oss og det kom en servitør (ung kvinnelig, mørkt halvlangt hår, mørke briller, hestehale) og satte en flaske vann på bordet. Ikke et eneste hei eller velkommen, ikke et eneste smil. Bestilte mat og en av oss bestilte en pils. Drikken pleier da å komme i god tid før maten, men etter 11 minutter måtte vi selv etterspørre drikke. Servitør nr 2 var meget hyggelig og kjapp. Tørrfisken var god, men ikke varm som den pleier. Porsjonen var lidd " sklidd utover" og så ikke så fresh ut som den har gjort tidligere år. Ute var det 9 grader, men de bak disken var gode og varme og satte stadig ytterdøra på vid gap. Denne måtte vi lukke selv på grunn av kald trekk. Mot slutten ble det stekt hardt inne på kjøkkenet og steikosen kom langt inne i restauranten (trolig pga at åpen ytterdør ødela for kjøkkenvifta?). Helt OK, men mat og en sur servitør trekker ned denne gang.

Takk, t0rkilt
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, og super service. Grillet tørrfisk😍 Noen i følget testet også dessert menyen og var veldig fornøyd.

1  Takk, Susanne E
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte stedet i juli 2020. Veldig god mat og god service. Hovedretter fra 200 og oppover, mange gode fiskeretter.

1  Takk, Astrid K

Har du vært i Ekspedisjonen Vertsbrygge? Del dine erfaringer!