“Herlig måltid i fine omgivelser”

Ekspedisjonen Vertsbrygge
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Nyksund
Kjøkken: Sjømat, Norsk
Anmeldt 23. juli 2022

Nydelig mat i flotte omgivelser! Vi spiste boknafisk og grillet klippfisk til hovedrett, og fikk en nydelig ostekake med bær til dessert. En hyggelig servitør fant bord til oss uten at vi hadde forhåndsreservert. Virkelig et sted å anbefale!

Takk, 519gjertruda

Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Svært serviceinnstilte ansatte som tok godt vare på oss fra vi kom til vi dro. Spiste 3-retters, med ibericoskinke til forrett, kveite til hovedrett og sjokoladekake med is og bær til dessert. Kan virkelig anbefales! Mye gode smaker kombinert med god vin gjorde dette til en fantastisk matopplevelse i Nyksund.

Takk, mja066
Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Spiste fantastisk mat, fiskesuppe og grilla tørrfisk, i koselige omgivelser. God service, blid betjening og rask servering.
Her kommer vi gjerne tilbake.

Takk, Ole Magnar D
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Måtte vente 1.5 time på maten tilbehør som potet pomfrit og fløtepoteter kom 20 min etter det. Bestilte godt stekt entrecote var medium -. fisken var ok men små porsoner. Ikke fler gang hit.

Takk, Joar H
Anmeldt 9. juni 2022 via mobile enheter

Stedet gjenbesøkt etter tidligere gode matopplevelser. Synd å si at man opplever at kvaliteten på middagen forfaller. Koselig kelner selv om våre engelskkunnskaper måtte prøves. Maten kom til grei tid, selv om vi var tidlig på kvelden. Bacalaoen serveres nå som en slags tomatsuppe med massevis av tykke nypoteter, løk og paprika, med noen småbiter av klippfisk av typen du finner i butikken i poser, såkalt avskær fra småfisk. Smaken var brukbar til tross for manglende respekt for råvarene. Ikke verdig en kokk med samvittighet å kalle dette restaurant mat til 395.- bra utvalg av drikke er pluss.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 765edinp

Har du vært i Ekspedisjonen Vertsbrygge? Del dine erfaringer!