Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Blandt Norges flotteste

Vi, en familie på 4 med tenåringer på 16 og 13, gikk Dronningruta fra Nyksund over fjellet til Stø... les mer

Anmeldt 21. juli 2021
BullCocky
,
Bekkestua, Norge
Nydelig tur

Det var en del snø på toppen, og ganske lavt skydekke. Jeg har gått opp fra Nyksund tidligere, og... les mer

Anmeldt 23. juni 2021
dorthesKS
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 39 anmeldelsene
  
Anmeldelser (39)
Filtrer anmeldelser
39 resultater
Vurdering fra reisende
30
5
3
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
30
5
3
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 39 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk tur i nydelig natur. Likte at ruta inneholder både fjell og fjære. Noen i turfølget synes at det ble noe luftig enkelte steder

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 555beates
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

På grunn av sterk vind så måtte vi avbryte og fikk bare tatt en liten del av turen. Vi startet i Nyksund. Stiene var skikkelig fine så langt vi rakk å se. Jeg gleder meg allerede til neste gang jeg kommer og skal gå hele turen. For Nyksund her jeg virkelig forelsket meg i.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2019 via mobile enheter

En fantastisk fin opplevelse. Sol og tåke om hverandre, mye vakkert å se undervegs. En helt unik vandretur

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, linda_floettkjaer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2019

Startet i Stø, gikk langs havet før løypa går oppover fjellene og tilbake til Stø. Flott spennende natur, noen vil kanskje oppleve det som bratt der hvor det er satt ut sikringstau opp til Finngamheia. Ellers er det lagt ut mye planker nede langs stranda, greit hvis det er vått. Var tåke på enkelte deler av løypa, noe som gjerne forekommer langs med yttersia av øya. Nydelig strand rett etter stø, enda nydeligere utsikt fra fjellene oppfor. Godt merket løype, ta gjerne avsikkere opp til Sørkulen, hvor det er bra utsikt til Klo og Andøya. Gode muligheter for parkering på Klo, startpukt og endepunkt har 3 minutter gange på asfalten. Ingen elver langs løypa, klarte meg godt med 1,5l vann og noen brødskiver.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, MisterRAJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Flott natur og flotte stier. Ryddig og fint langs stien og bra merket med røde T. Går forbi en meget fin strand som er fin å bade på

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, WilliamTorgersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser