Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (54)
Filtrer anmeldelser
54 resultater
Vurdering fra reisende
27
21
4
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
27
21
4
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 54 anmeldelser
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Det var sydenstemning på terrassen i et strålende nordnorsk sommervær. Vi startet med tapas og hjemmelagede pommes frites før vi fikk servert delikate kamskjell og kveite som var perfekt varmebehandlet. Angusfilet smeltet på tungen og ostefatet var rikelig. En tysk Riesling og en rød portugiser gjorde måltidet perfekt. Heldigvis hadde vi reservert rom i andre etasjen og kunne sovne til midnattsol og måseskrik.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Thomas S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020

Etter en opplevelsesrik tur i «dronningruta» bestilte vi bord på Ekspedisjonen etter anbefaling av MIF.
Vi spiste sjømattapas som forrett, og boknafisk/lår av villsau som hovedrett.
Hyggelig atmosfære, god service og fantastisk mat.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Egil B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mai 2020 via mobile enheter

Smakfull, lekker og god mat! Vi spiste fiskesuppe og villsau. Til dessert ostekake som var veldig god! Hyggelige ansatte. Veldig fint sted, hyggelig og lunt å sitte ute på en solrik dag. Tror nokk at det er mye turister her på sommeren, så anbefale å komme hit i ukedager/helger før fellesferien også :)

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 29synn_vel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2019 via mobile enheter

Topp mat og servering. Bestilte fish & chips som møtte forventning i forhold til prisen. En restaurant som absolutt er konkurransedyktig med andre restauranter med mer sentral beliggenhet.
Ikke mange plasser i Norge som har Wagyu biff på menyen, men denne fikk jeg ikke prøvd...

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Stigobert
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Vi var innom Ekspedisjonen etter å ha gått Dronningruta. Stedet er tydeligvis populært og vi vil anbefale å bestille bord, i alle fall i høysesong.

Vi spiste ulike fiskeretter, alle må sies å være godt tilberedt både med tanke på smak og presentasjon.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Aorta67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser