Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Agoda.com
Priceline
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (54)
Filtrer anmeldelser
54 resultater
Vurdering fra reisende
27
21
4
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
27
21
4
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 54 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Kjørte hit uten å bestille bord, men vi fikk sitte ute i kveldssola, helt ok. Selfølgelig koster det å spise her, men det må oppleves. Dessverre var vi ikke klar over «fisketapas» før vi så nabobordet hadde bestillt dette, det så bare fantsisk ut. Vi spiste en god kveite, en hvalbiff, og to fish/chips. Altså ikke noen burgerplass dette, men menyen så fantastisk ut. Ingen antibac, og felles bestikkskuff trekker ned, men antibac på wc. Hyggelig betjening og en plass som bør oppleves om man er i Nord.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Supedad_from_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Det var sydenstemning på terrassen i et strålende nordnorsk sommervær. Vi startet med tapas og hjemmelagede pommes frites før vi fikk servert delikate kamskjell og kveite som var perfekt varmebehandlet. Angusfilet smeltet på tungen og ostefatet var rikelig. En tysk Riesling og en rød portugiser gjorde måltidet perfekt. Heldigvis hadde vi reservert rom i andre etasjen og kunne sovne til midnattsol og måseskrik.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Thomas S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020

Etter en opplevelsesrik tur i «dronningruta» bestilte vi bord på Ekspedisjonen etter anbefaling av MIF.
Vi spiste sjømattapas som forrett, og boknafisk/lår av villsau som hovedrett.
Hyggelig atmosfære, god service og fantastisk mat.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Egil B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mai 2020 via mobile enheter

Smakfull, lekker og god mat! Vi spiste fiskesuppe og villsau. Til dessert ostekake som var veldig god! Hyggelige ansatte. Veldig fint sted, hyggelig og lunt å sitte ute på en solrik dag. Tror nokk at det er mye turister her på sommeren, så anbefale å komme hit i ukedager/helger før fellesferien også :)

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 29synn_vel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2019 via mobile enheter

Topp mat og servering. Bestilte fish & chips som møtte forventning i forhold til prisen. En restaurant som absolutt er konkurransedyktig med andre restauranter med mer sentral beliggenhet.
Ikke mange plasser i Norge som har Wagyu biff på menyen, men denne fikk jeg ikke prøvd...

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Stigobert
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser