Fremover
37.1 km fra Nyksund Ekspedisjonen
65.1 km fra Nyksund Ekspedisjonen
Se flere hoteller i Nyksund
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Bodde en natt på Ekspedisjonen. Beliggenheten er fantastisk men betjeningen er uoppmerksomme og forstår dårlig norsk og engelsk. Restauranten var meget bra, med utrolig god mat, men servitørene overså flere gjester, mange snakket om at betjeningen var sure og da regningen kom måtte flere be om spesifisering. Drikke var dyrt, maten var blant de dyreste i området, men kvaliteten var meget bra. Rommet var lite, badet trengte oppussing. Fuger i dusjen hadde sopp og muggflekker. Hodepute i seng hadde stor blodflekk og erstatningen ble en liten utepute. At de som rengjorte ikke byttet puten men kun la på nytt trekk sier sitt om holdning og kunnskap om renhold og service. Pris for rom står ikke i stil med hva som ble levert. Nyksund flott. Ekspedisjonen trenger absolutt å skjerpe seg, men alternativene er ikke så mange og standard der er kanskje heller ikke bra. Uansett - bedre å ligge i telt å heller spise i restauranten

1  Takk, Touran
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Kjørte hit uten å bestille bord, men vi fikk sitte ute i kveldssola, helt ok. Selfølgelig koster det å spise her, men det må oppleves. Dessverre var vi ikke klar over «fisketapas» før vi så nabobordet hadde bestillt dette, det så bare fantsisk ut. Vi spiste en god kveite, en hvalbiff, og to fish/chips. Altså ikke noen burgerplass dette, men menyen så fantastisk ut. Ingen antibac, og felles bestikkskuff trekker ned, men antibac på wc. Hyggelig betjening og en plass som bør oppleves om man er i Nord.

1  Takk, Supedad_from_Norway
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Det var sydenstemning på terrassen i et strålende nordnorsk sommervær. Vi startet med tapas og hjemmelagede pommes frites før vi fikk servert delikate kamskjell og kveite som var perfekt varmebehandlet. Angusfilet smeltet på tungen og ostefatet var rikelig. En tysk Riesling og en rød portugiser gjorde måltidet perfekt. Heldigvis hadde vi reservert rom i andre etasjen og kunne sovne til midnattsol og måseskrik.

1  Takk, Thomas S
Anmeldt 1. juli 2020

Etter en opplevelsesrik tur i «dronningruta» bestilte vi bord på Ekspedisjonen etter anbefaling av MIF.
Vi spiste sjømattapas som forrett, og boknafisk/lår av villsau som hovedrett.
Hyggelig atmosfære, god service og fantastisk mat.

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, Egil B
Anmeldt 22. mai 2020 via mobile enheter

Smakfull, lekker og god mat! Vi spiste fiskesuppe og villsau. Til dessert ostekake som var veldig god! Hyggelige ansatte. Veldig fint sted, hyggelig og lunt å sitte ute på en solrik dag. Tror nokk at det er mye turister her på sommeren, så anbefale å komme hit i ukedager/helger før fellesferien også :)

Dato for oppholdet: mai 2020
1  Takk, 29synn_vel