Gamle bygninger kan være veldig sjarmerende når det er satt ordentlig i stand men her lukter det vondt og det virker sjuskete. Inngangen til gjestehuset går ned en ujevn trapp og man må forbi et sted med lav takhøyde, så her er det lett å slå seg og stedet passer absolutt ikke for mennesker som har litt problemer med å gå. Man må også gå ut og ned enda en utvendig trapp for å komme til frokost restauranten. Vi hadde et dobbeltrom med toalett og dusj i gangen. Rommet var greit nok og virka ganske rent, men det var bare ett dametoalett og ett herretoalett på ca 8 rom. Inne på dametoalettet var det håndvask men ingen papirhåndklær. I stedet var det et tøyhåndkle som hang der og det er ikke hygienisk, spesielt ikke i disse tider med koronaviruset. Det var en vask utenfor toalettet som hadde papirhåndklær men der også hang det tøyhåndkle og dette gjorde at vi ble skeptiske til om andre korona tiltak og bedrer rengjøring ble fulgt opp. Vi hadde betalt for to netter, men ble bare en og kommer ikke til å komme tilbake.