Nyyyydelig plass!! Fineste stranda vi har sett i Norge Var regn og vind den dagen vi var der, men måtte bade uansett siden der var så fint Hit skal vi tilbake på en fineværsdag en gang
Flott strand rett ved Åkra sentrum på Karmøy. Bra parkerings muligheter. Flott tilrettelagt med stier og strand stoler. Rent og pent!😁😎☀️
Nydelig plass, tar du turen? Hvite strender å et forfriskende hav.
Parkering er rett ovenfor stranden.
Vi ble tipset om å ta turen innom denne stranden når vi var på ferie i område, men vi hadde ikke noe god opplevelse. Det lå mye tare og søppel på egentlige alle de forskjellige strendene eller *sandene* som de lokale sier. Etter vi hadde en dårlig opplevelse på Åkrasanden så tok vi turen til stranden "Ny Mallorca" på et tettsted kalt Vea (5 minutter med bil unna Åkra). Denne stranden må være en av de flotteste i Landet. Den var helt fantastisk! Så visst du er turist på Karmøy vil jeg anbefale deg å ta turen innom dette fenomenet kalt Ny Mallorca! Stryr unna alle de lokale som prøver å lokke deg til å gå på Åkrasanden.
Muligens Norges fineste strand. Selv om det stormer og blåser er det nydelig her. Gode turmuligheter for alle. Stranden har også blått flagg for renhet i sjøen. Temperaturen i vannet kan jo diskuteres.
På Karmøy ligger Norges beste sandstrender.
Det ligger mange skjulte perler langs Karmøys kyst og på holmer rundt omkring. De mest populære er Sandane på Åkra.