Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Voringfossen på
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Fin opparbeidet plass.
Koselig sted, fine utsiktspunkter. Flere utsiktspunkter gjør at selv ved masse mennesker føltes det ikke «fult».

2  Takk, Cberge
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Har alltid hørt om Vøringsfossen, men aldri vært der. Forventningene var vel «en kul foss» og jeg følte vi fikk mye mer enn det. Spenningen ved å gå rundt på de forskjellige utsiktspunkter, som var skikkelig lagt til rette, var stor. Man kjenner virkelig suget i magen og kraften fra fossen. Mye bedre enn forventet. God parkering og fasiliteter.

1  Takk, arildth
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

På vei til Bergen passet det utmerket å dra innom her. Her var det en fin og stor parkering med gode plasser. Toalettene var også fine og ganske nye. Det var noen hundre meter å gå frem til fossen, og denne kunne man allerede se fra parkeringen. Videre var det fine utsiktspunkter som man kunne ta masse fine bilder fra. Her var det langt ned, og masse fin natur. Et must å dra innom dersom man er forbi. Vakkert og idyllisk med norsk natur på sitt beste:)

2  Takk, Scott A
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Vi så fossen ovenifra som var mektig men enda mer vil jeg anbefale stien som går inn til fossen før den lange tunnelen ned til Eidsvik. Da kommer en enda nærmere den kolossale vannføringen og fin tur inn

Takk, 580karib
Anmeldt 12. juni 2020

Flott tilrettelagt for å oppleve fossen. God parkering, toaletter og god informasjon om området. Supert også for bevegelseshemmede

2  Takk, kremly