4 dagers Bergen - Hardangerfjord privat fjord-cruise
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Sysendammen på
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

For å forstå hva dette er for noe, anbefales å lese skilt og historien. Fantastisk byggverk. Anbefales å svinge innom.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Jan F
Anmeldt 21. august 2016

Vi kjører forbi et par ganger i året på vei over fjellet, og blir like fascinert hver gang vi passerer. Flott dam!

Dato for opplevelse: august 2016
1  Takk, Tjodleik
Anmeldt 20. juli 2016 via mobile enheter

Da vi har en familiehytte her er det naturlege spaserområdet over sysendammen,det er eit godt stykke ingeniørkunst og arbeid som er utført her,mange turister som er imponert over dammen, kan vel ikkje sei at eg er like imponert,men det er vel kansje sånn med ting som er for tett på deg.
Greit å ha sett,eg svinger ikkje oppom for å sjå lenger.

Dato for opplevelse: mai 2016
1  Takk, 36torb
Anmeldt 28. juli 2014

Dammen er et mektig byggverk og jeg skjønner veldig godt at det var flere turistbusser med cruisepassasjerer som var der samtidig med oss. Det er fin utsik både innover mot Hardangerjøkulen og nedover dalen.

Dato for opplevelse: juli 2014
Takk, OVA_12
Anmeldt 2. juli 2014

Sysendammen er blant de største steinfyllingsdammer, når
du endelig er der oppe ser du hvor stort byggverk dette egentlig er. Utsikten her oppe fra er også noe du ikke glemmer

Dato for opplevelse: juli 2014
Takk, Kai T