“Fantastisk”

Halne Fjellstugu
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Maurset
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 21. mai 2020

Bodde der i 3 dage og det var helt supert. Kokken, Robert tryllet frem deilige smaksfulle retter gang på gang. Dette sted kan anbefales på det varmeste 🇳🇴 🤗

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Lmj66

Anmeldt 18. oktober 2019

Vi var ca 40 stk samlet til familietreff. Litt utfordring med romplassering ved ankomst, men utover det var oppholdet helt perfekt. Flott og fleksibel service, fine utflukter og måtider som overgår det meste.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Haakon O
Anmeldt 10. september 2019

Stoppet på vei over fjellet. Flott beliggenhet på Hardangervidda og fin utsikt fra matsalen. Rømmegrøten som vi kunne forsyne oss av selv, var ikke varm. Det er også negativt at noen tallerkener ikke var rene (ble sendt ut igjen til personale som tok imot uten å beklage). Her har man en god del å lære.

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, anea660
Anmeldt 7. september 2019 via mobile enheter

Fantastisk fin helg med et knall opplegg - trekking av garn, instruksjon i hvordan behandle fisken og legging av fisk til rak i butt. God og kyndig veiledning av Geirmund. Alt bundet sammen med er praktfullt kjøkken og imøtekommende personale. Vi kunne ikke ha hatt det bedre. Vi kommer igjen!

Dato for besøk: september 2019
Takk, Oftepaafarten
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Fantastisk middag!
Vi fikk fiskesuppe til forrett, kalv til hovedrett og en ostekrem med bringbær til dessert laget av den franske gjestekokken. Med god vin til, ble det et fantastisk måltid.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, 283vibekem

Har du vært i Halne Fjellstugu? Del dine erfaringer!