Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dette er et sted jeg stort”
Anmeldelse av Halne Fjellstugu

Halne Fjellstugu
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Maurset
Prisklasse: USD 5 - USD 57
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Dette er et sted jeg stort sett bare har kjørt forbi uten å vurdere å stoppe, de kunne utvilsomt vært flinkere med skilting langs veien. Vi ( en familie på 4 ) hadde i utgangspunktet ikke tenkt å stoppe for noe annet et do besøk og ble overasket da vi kom inn i lokalet og så et flott lokale som visstnok var rimelig nyoppusset. Her hadde de en spennende meny med både Reinsdyrsgryte, Villtboller og Rømmegrøt så vi bestemte oss for å ta middagen der. Jeg spurte om porsjonene var store nok til å bli mett og jeg fikk vite at det vær store porsjoner men visst fire/fem kjøttbiter, 3-4 halve poteter og litt pose grønnsaker er en stor porsjon så måtte jeg ha spist 3 porsjoner for å bli mett. Er skuffet over mengden mat og sur betjening, vi betalte alt for mye i forhold til hva vi fikk både når det kom til kvalitet og mengde. Til slutt ble jeg nærmest ranet da jeg betalte 28,- for en lunken kaffe som jeg sa jeg ønsket å ta med meg men som ble servert i en porselenskopp og deretter fyllt oppi en papp kopp. Kommer ikke til å stoppe igjen uansett hvor pissetrengt jeg måtte være.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, thomaschristianmatre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (81)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2125 av 81 anmeldelser

Anmeldt 21. mai 2020

Bodde der i 3 dage og det var helt supert. Kokken, Robert tryllet frem deilige smaksfulle retter gang på gang. Dette sted kan anbefales på det varmeste

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Lmj66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2019

Vi var ca 40 stk samlet til familietreff. Litt utfordring med romplassering ved ankomst, men utover det var oppholdet helt perfekt. Flott og fleksibel service, fine utflukter og måtider som overgår det meste.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Haakon O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2019

Stoppet på vei over fjellet. Flott beliggenhet på Hardangervidda og fin utsikt fra matsalen. Rømmegrøten som vi kunne forsyne oss av selv, var ikke varm. Det er også negativt at noen tallerkener ikke var rene (ble sendt ut igjen til personale som tok imot uten å beklage). Her har man en god del å lære.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, anea660
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2019 via mobile enheter

Fantastisk fin helg med et knall opplegg - trekking av garn, instruksjon i hvordan behandle fisken og legging av fisk til rak i butt. God og kyndig veiledning av Geirmund. Alt bundet sammen med er praktfullt kjøkken og imøtekommende personale. Vi kunne ikke ha hatt det bedre. Vi kommer igjen!

Dato for besøk: september 2019
Takk, Oftepaafarten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Halne Fjellstugu? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din