“En liten biltur.”

Halne Fjellstugu
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Maurset
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 22. september 2020

En litt rolig dag med en liten biltur fra Geilo. Vi kjørte inn i tåka på vidda og litt regn.
En liten luftetur med hundene og så gikk vi inn for en kopp kaffe og godt og spise.
Herlig eplekake med is og kaffe og sveler.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Paul K

Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Vi har vært innom Halne mange ganger og spist ganske tradisjonell meny. Men nå ble vi overrasket over helt lokal meny med fjellgris! Fra Halne. Blide folk i mottagelsen.

1  Takk, ViggiLillehammer
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Første hytte-til-hyttetur på Hardangervidda avsluttes på Halne Fjellstove. Veldig hyggelig vertskap som hentet og kjørte når vi trengte skyss. Kokken Robert serverte nydelig 3-retters middag. Absolutt å anbefale en kortere eller lengre stopp her!
Takk for oss - vi kommer tilbake!

Takk, hildegr_ndahlt
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Halne Fjellstove ligger flott til ved Halne Fjorden på Hardangervidda. Her har de meget god «hjemmelaget» mat. Her er også mulighet for overnatting

1  Takk, 613kjetila
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Dette er et sted jeg stort sett bare har kjørt forbi uten å vurdere å stoppe, de kunne utvilsomt vært flinkere med skilting langs veien. Vi ( en familie på 4 ) hadde i utgangspunktet ikke tenkt å stoppe for noe annet et do besøk og ble overasket da vi kom inn i lokalet og så et flott lokale som visstnok var rimelig nyoppusset. Her hadde de en spennende meny med både Reinsdyrsgryte, Villtboller og Rømmegrøt så vi bestemte oss for å ta middagen der. Jeg spurte om porsjonene var store nok til å bli mett og jeg fikk vite at det vær store porsjoner men visst fire/fem kjøttbiter, 3-4 halve poteter og litt pose grønnsaker er en stor porsjon så måtte jeg ha spist 3 porsjoner for å bli mett. Er skuffet over mengden mat og sur betjening, vi betalte alt for mye i forhold til hva vi fikk både når det kom til kvalitet og mengde. Til slutt ble jeg nærmest ranet da jeg betalte 28,- for en lunken kaffe som jeg sa jeg ønsket å ta med meg men som ble servert i en porselenskopp og deretter fyllt oppi en papp kopp. Kommer ikke til å stoppe igjen uansett hvor pissetrengt jeg måtte være.

1  Takk, thomaschristianmatre

Har du vært i Halne Fjellstugu? Del dine erfaringer!