Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig mat”
Anmeldelse av Halne Fjellstugu

Halne Fjellstugu
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Maurset
Prisklasse: USD 5 - USD 55
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. oktober 2020

Stopper alltid for å spise fjellørret, kanskje for siste gang. Denne gangen var maten dårlig og dyr. Ørreten var krydret og saltet til det ugjenkjennelige. Potetene var gamle og harde. Reinsdyrkjøttet var seigt.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, hansreidarb2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (81)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 81 anmeldelser

Anmeldt 23. september 2020

Halne Fjellstugu stedet du ikke skal klage på maten, klager du på maten kan du ende opp som jeg gjorde i går 22.sept.2020!
Jeg kjører fra Bergen til Tønsberg og gleder meg til en Ørret middag på fjellet, jeg har lyst til å prøve steder uten å måtte gå på en bensinstasjon!
Jeg har arbeidet 30 år i restaurant bransjen og er av den oppfatning at betaler du lite for maten som en hamburger på McDonalds så er det ikke mye å klage på, men betaler du 340 kr for en god middag på ett dyrt sted så kan man klage om det ikke svarer til forventningene!
Det gjør det ikke på Halne Fjellstugu, ørreten jeg har bestilt er ussel av utseende, total smakløs, tørr, sausen er en billig hvit fiskebollesaus, potetene vakumpakket/hermetiserte og agurksalat i vann uten den klassiske gode smaken!
Jeg spurte på forhånd om jeg fikk en hel ørret, men fikk en tørr liten filet!
Jeg tok det først fint opp med serveringsdamen, men hun ble resolutt grinete og kranglete og la ut om kor nøyd alle var med fisken og brydde seg fint lite om mine meninger!
Etter fem minutters krangling ved bordet for hun ut på kjøkkenet meg min tallerken og la oppå ett stykke fisk til stekt dagen før, mest sannsynlig varmet i mikro-ovn, lunken, guffen på farge og ikke spiselig!
Jeg takket og gav ørreten en sjanse, men dette var noe av det verste jeg har fått for 340 kr og gav opp så jeg tok med meg tallerken med ørreten når jeg gikk og hun møtte meg og lo sarkastisk...så du greide ikke å spise opp maten? Ble det for mye? Skal jeg pakke inn maten til deg så du kan spise den hjemme? Du klager bare for å få gratis mat, sa hun!

Frekkere serveringsdame har jeg ikke møtt noen gang, jeg sa det handler ikke om penger, men om å få spise ett godt måltid! Jeg sa at jeg ikke er interessert i pengene....det ble ett forferdelig surt øyeblikk, hvor hun sa "jeg ringer politiet og sier at du kjører i fylla over fjellet så de kan ta deg"!! Det lukter sprit av deg og din munn!
(Det eneste spritbruken der var koronaspriten som man bruker til å vaske hendene med)

Hva er det du sier, sier du at jeg kjører i fylla over fjellet?? Ring politiet med en gang, sa jeg!
Om ikke du ringer så ringer jeg! Hun ringte ikke, så jeg ringte politiet der jeg sto....jeg var skjelven av de opplevelsene ved dette stedet!
Jeg snakket med politiet og forklarte hva som var hendt og at jeg ville ta en alkotest umiddelbart for å motbevise den frekke påstanden fra serveringsdama! De ville helst at det ble ordnet opp med en unnskyldning fra serveringsdama!
Jeg sa til serveringsdamen at jeg gir deg en sjanse til å be om unnskyldning ellers ville jeg ligge inn en anmeldelse om falske beskyldninger m.m.!
Hun sa: - jeg beklager... snudde seg og gikk!
Jeg syntes ikke det var noen beklagelse, men droppet det og gikk ut! Der møtte jeg en familie som spurte om maten var god der inne, jeg sa at dette er ett sted du skal vokte deg for å klage på maten om du ikke vil bli beskyldt for å kjøre i fylla!
De takket, snudde og drog til Dyranut!

Halne Fjellstugu er ett sted hvor de lager mat uten service, kunnskap, hjerte og sjel!

PS! Når det gjelder å kjøre i beruset tilstand eller i fylla som jeg ble beskyldt for her på Halne Fjellstugu så kan jeg fortelle at jeg kjører tankbiler i dag på 50 tonn og det skulle tatt seg ut om jeg kjører i fylla, men så har vi også alkolås som ville avslørt mine drikkeproblemer om jeg hadde noen ( jeg har kjørt tungtransport, turistbusser og taxi siden 2006), alle som kjenner meg vet at jeg har ett jeg er meget moderat med alkohol i mitt liv og jeg holder meg langt unna alkohol når jeg kjører bil!
Mitt råd er: -styr unna Halne Fjellstugu, ta en pølse på Esso!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
7  Takk, fmodahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2020

En litt rolig dag med en liten biltur fra Geilo. Vi kjørte inn i tåka på vidda og litt regn.
En liten luftetur med hundene og så gikk vi inn for en kopp kaffe og godt og spise.
Herlig eplekake med is og kaffe og sveler.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Paul K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Vi har vært innom Halne mange ganger og spist ganske tradisjonell meny. Men nå ble vi overrasket over helt lokal meny med fjellgris! Fra Halne. Blide folk i mottagelsen.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, ViggiLillehammer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Første hytte-til-hyttetur på Hardangervidda avsluttes på Halne Fjellstove. Veldig hyggelig vertskap som hentet og kjørte når vi trengte skyss. Kokken Robert serverte nydelig 3-retters middag. Absolutt å anbefale en kortere eller lengre stopp her!
Takk for oss - vi kommer tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, hildegr_ndahlt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Halne Fjellstugu? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din