Vi ankom etter at resepsjonen var stengt, men fikk god informasjon i en konvolutt som var hengt på døra. Leiligheten var romslig og hadde tilstrekkelig utstyr til å kunne bo der over lengre tid og til å lage egen mat. Hele leiligheten, og også soverommene var romslige, sengene ok og badet fint og rent. Det var en fin uteterrasse med utsikt over vannet. Leiligheten var veldig godt lydisolert, slik at vi slapp å høre sauebjellene på den andre siden av vannet da vi skulle sove. Det var meget stille og fredelig, hvilket også hadde sammenheng med at det var få andre turister, hvis noen. Det foregikk arbeid på brygga men uten at det ble støy av den grunn. Vi nøt den fine sommerkvelden på uteterrassen, hvor det både var fugl og mink å se. Stedet ligger kun 19 km fra sørlandsbyen Farsund og det er heller ikke langt til Lista fyr, møllene på Hervoll, flotte badestrender og andre severdigheter. Vi vurderer å komme tilbake en annen gang.
Kartet vi fikk utdelt for å finne leiligheten og bl.a. badestedet, var noe uklart (speilvendt??). Masse brennmaneter gjorde det umulig å ta et bad. Men det kan jo ikke overnattingsstedet klandres for. Det var synd at ikke restauranten hadde åpnet ennå for sesongen, men det er også forståelig når det ikke er flere gjester. Leiligheten var godt utstyrt men kunne trenge noen utskiftninger slik som stekepanna og utegrillen. Sistnevnte var umulig å bruke. Utebordet var møkkete.