Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Priceline
Expedia.com
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (453)
Filtrer anmeldelser
453 resultater
Vurdering fra reisende
270
127
41
12
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
270
127
41
12
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 453 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Booket oss inn på Eliassen Rorbuer etter flere gode tilbakemeldinger. Informasjon på forhånd og innsjekk gikk smertefritt! Genialt med app til å styre alt. Så over til det som ikke er så bra. Mister noe under sofa, og når man begynner å lete etter dette, finner jeg ikke det jeg leter etter. Men her finnes alt du trenger til en liten snack på kvelden. Der har du pølsebiter og potetgull, sammen med en tomflaske og mye støv. På badet finner vi en brukt snuspose under vasken på gulvet. Påpeker dette i resepsjonen, og får beskjed om at dette må de sjekke opp. Ikke hørt noe mer fra vertskapet etter dette. Sengene er også ett kapittel for seg selv. Bor mye på hotell/ute med jobben, og har aldri sovet dårligere

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, MartinKristoffer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eliassen Rorbuer, Marketing på Eliassen Rorbuer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2020

Kjære Martin,

tusen takk for din anmeldelse.

Vi beklager for at renhold av rorbua under sofaen i stua var såpass dårlig som du beskriver, samt en brukt snus på badet. Dette er selvfølgelig helt uakseptabelt, og en svikt på våre renholdsrutiner. Vi har tatt dette videre med hele teamet. Tusen takk for din tilbakemelding, vi har behov for ærlige tilbakemeldinger for å kunne forbedre oss i framtiden.

Med vennlig hilsen,

Eliassen Rorbuer Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk hjelpsomhet og service ift booking, endringer, utsjekk og innsjekk.
Fine rorbuer til god pris.
Ryddig og rent. God plass, gode senger.
5 min kjøring til Reine sentrum. Koselige restauranter i nærheten.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, MargaretV269
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eliassen Rorbuer, Marketing på Eliassen Rorbuer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Kjære Margaret,

tusen takk for den fantastiske anmeldelsen din! :-)

Så bra at du var fornøyd med oppholdet på Eliassen Rorbuer, vi setter stor pris på denne tilbakemeldingen.

Velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen,

Milan, Eliassen Rorbuer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi leide rorbu på Hamnøy, nær Reine. Eliassen rorbuer har mange rorbuer å velge mellom. Vi bodde i Marybua, som er en av de eldste. Vi hadde 2 soverom med køyesenger, bad og stue/kjøkken. Godt med kjøkkenutstyr, greie møbler og bad med dusj og varmekabler i gulvet. Gode madrasser i sengene. Håndduker, sengetøy og sluttvask var inkludert i prisen.
Denne sommeren holdt de på med utvidelse av anlegget, så det var en del byggearbeider på dagtid, som medførte noe støy og støv, men neste sommer kommer det til å være enda fler og nye rorbuer å velge mellom hos Eliassen rorbuer. Personalet var veldig imøtekommende og hjelpsomme.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ambassador729726
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eliassen Rorbuer, Marketing på Eliassen Rorbuer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Kjære Gjest,

tusen takk for den veldig fine anmeldelsen din.

Vi er veldig fornøyd med å høre at dere hadde et fint opphold hos, og dere er hjertelig velkommen tilbake når alle av de nye enhetene blir på plass. Utsikten mot Reinefjorden fra disse blir nydelig! :-)

Med vennlig hilsen,

Milan, Eliassen Rorbuer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde her i en uke. Rorbuen vi fikk tildelt var nedslitt og skitten. Enkle grep i selve hytten kunne gjort oppholdet bedre: Renhold, mørkleggende gardiner og en kaffekanne (kaffemaskinen slo seg av etter en kort stund). Ingen vindu mot havet og «terrasse» mot parkeringsplass og søppelcontainer. Vi forstår tradisjonelle rorbuer er rustikke og bildene på nett fremstår sjarmerende, men tilsvarte ikke til realiteten og prisklasse. Muligens andre rorbuer har mer oppdatert interiør og tilbyr bedre opplevelser. Ingen oppvaskmaskin(apropo bærekraft og oppfordring til sparsommelig varmt vannsbruk en relativ enkel oppdatering som vil være gunstig). Vi forlot stedet med følelsen av å ha gått litt i turistfella. Skal du til Lofoten fant vi rimeligere steder som tilbyr samme rorbu og hav opplevelse samt nærhet til fantastiske tur muligheter og severdigheter.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, HildeMF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eliassen Rorbuer, Marketing på Eliassen Rorbuer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Kjære Hilde,

takk for anmeldelsen din etter oppholdet ditt på Eliassen Rorbuer.

Det var leit å høre at oppholdet hos oss har ikke fullført dine forventninger. Vi tar tilbakemeldinger fra våre gjester på alvor, og prøver stadig å forbedre alle våre rorbuer. Det stemmer at vi tilbyr rorbuer i forskjellige standarder og prisnivåer. For de beste og fineste rorbuene vil vil anbefale å booke noen av våre Superior enheter.

Med vennlig hilsen,

Milan, Eliassen Rorbuer Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2019

Fint beliggende rorbuer, stille og fredelig. Rorbuene er godt utstyrt til det man trenger. Kunne kanskje ønsket oss litt varme i yttergang for tørking av tøy og støvler.
Wifi fungerte greit, savnet ikke TV, men en radio hadde vært greit å ha.

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
Takk, Stein Erik V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
EliassenRorbuer, Receptionschef på Eliassen Rorbuer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juni 2019
Google-oversetting

Hei Stein Erik!

Tack för din recension, en god idé för oss att införskaffa något för torkning, samma gällande radio.
Varmt välkommen tillbaka till oss!

Vänliga hälsningar
Linnea

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser