Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (35)
Filtrer anmeldelser
35 resultater
Vurdering fra reisende
12
10
8
5
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
12
10
8
5
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 35 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2015 via mobile enheter

Vi skulle i bryllup på samme hotell og valgte å tilbringe to netter her i den forbindelse. Hotellets rom består av flere sjøhus som hver er inndelt i flere hotellrom. Rommet vårt (nr32) var helt ok innredet, men savnet en liten sittegruppe eller god stol å sitte i. Det var heller ingen vannkoker, strykejern, minibar eller lignende. Sengene var gode å ligge i og badet var helt ok. Rommet var i første etasje og hadde utgang til en uteplass/plen på bryggekanten. Kjempeflott! Deilig å kunne gå rett ut til sjøen. Utsikten fra rommet var også flott. Andre rom hadde vindu mot baksiden av hotellet, parkeringsplassen, så vil absolutt anbefale å bestille i god tid for å få sjøutsikt! Alt i alt et flott hotell med hyggelig betjening. God mat i bryllupet og fikk god frokost. Anbefaler å ha bil om du bor her.

Dato for oppholdet: august 2015
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 584heleng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2015

Vi fikk god service, til tross for at vi kom utenom restaurantens åpningstid.
Kokken ordnet med god kake til kaffen, som vi nøt ute i sola. Hotellet ligger ypperlig til i forbindelse med besøk på Utstein Kloster og Fjøløy Fyr og fort.

Dato for oppholdet: juli 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, LindaLeon K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2015 via mobile enheter

Fantastisk beliggenhet og nydelig fiskesuppe. Kort vei fra Stavanger med fint terreng for tur med familien i umiddelbar nærhet. Parkeringsplasser er det nok av rett utenfor hotellet. Kan godt forstå de som tar søndagsmiddagen sin her på Mosterøy.

Dato for oppholdet: mai 2015
Takk, LeifF84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mars 2015

Et flott hotell i sjøkanten. Stille og rolig. Du kan ta et morgenbad i sjøen - forfriskende. Hotellet har enkle rom og doble rom med stue. Nydelig mat og kjempehyggelig betjening. Rent og pent over alt. Et lite minus at badet var veldig lite. Anbefaler at dere tar dere en spasertur til klosteret. Nydelig natur. Om mulig prøv å få til en båttur, gjerne hvor dere kan fiske. En stor opplevelse.

Dato for oppholdet: mars 2015
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, Skjetten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2014

Vi var 8 stykker som tilfeldig stoppet og skulle spise middag der en søndag. Det ble en gledelig overraskelse! God hjemmelaget og kortreist mat som smakte utmerket! Passer perfekt å stoppe der dersom en har vært på tur til Utstein kloster eller lignende. Det ligger flott til ved vannkanten med gode parkeringsforhold!

Dato for oppholdet: september 2013
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Service
3  Takk, ProfessorTravelling
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser