Hilskjef
    • Lol.travel
    15.8 km fra Utstein Kloster Hotell
    Se flere hoteller i Mosterøy
    Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi var spent på dette stedet som nettopp åpnet igjen etter oppussing.
    Hotellet ligger nydelig plassert rett i vannkanten og vi hadde rom med utsikt ut over vannet hvor båtene putret langsomt forbi.
    Her var det nok mange sommervikarer og nyansatte, og desverre var de i flertall. Dette preget servicenivået.
    Vi hadde reservert en pakke med frokost og 3 retters middag inkludert. Dette måtte vi opplyse om mange ganger til flere ansatte. I tillegg hadde vi 2 ganger gjort oppmerksom på at en av oss hadde nøtteallergi.(Ved innsjekk og reservering av bord, samt ved ankomst restaurant). Likevel serverer de en dessert med mandler på. Da vi nok en gang gjorde oppmerksom på dette fjernet de bare desserten og vi fikk ikke tilbud om en ny eller noe alternativ.

Innsjekk var høflig, men upersonlig. Man fikk ikke følelsen av å være velkommen slik det er på steder med utmerket service. Standard service men ikke noe ekstra.
    Personalet i restauranten var merkbart uerfarne, men et "godmorgen "eller "velkommen" hadde hjulpet veldig.

Hotellet har 38 rom. Dag 2 under vårt opphold ble vi vitne til at EN stakkars ansatt rengjorde samtlige rom. Bortsett fra vårt, siden vi ga beskjed om at det trengte hun ikke.
    Her burde flere av de ansatte ha tatt et tak og hjulpet til. All honnør til rengjøringspersonen som sto på som en helt, og var like serviceminded.
    Godt potensiale, men personalet må drilles bedre i service og kommunikasjon og skape en kultur som gjør at gjestene føler seg velkommen. Stedet selv er nydelig.
    Vi må besøke igjen før evt QExcellent nominasjon .

Takk, QExcellent
    Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Vi stoppet innom for lunsj. Ingen stor meny, men absolutt noe for de fleste. Vi var to og den ene av oss bestilte en hamburger og den andre en sommersalat med kylling. Veldig god mat, kan godt anbefales!

1  Takk, MElisabeth
    Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Kjedefritt hotell med personlighet og flott beliggenhet ved sjøen en kilometer fra Utstein kloster. Helt ny resepsjon/lobby og restaurant/konferansedel. Små, enkle rom som hadde fortjent litt mer utstyr, f eks hyller på badet til en toalettmappe. Original lyskopling som gjorde det umulig å bruke nattlampene uten at taklyset sto på! Serviceminded betjening, ypperlig mat og anstendig priser vin i restauranten og hyggelig foran peisen etterpå. Anbefales!

2  Takk, magnen2018
    Robert Raustein, Annet på Utstein Kloster Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2020

Takk for at du tar deg tid til å gi oss en anmeldelse.
    Så kjekt at du gir oss så gode tilbakemeldinger, vi jobber hver dag for å gi alle våre gjester en fantastisk opplevelse.

Anmeldt 6. juli 2020

Nyoppusset og gjennomført hotell med fantastisk beliggenhet i vannkanten. Koselig lobby/bar med flott peis. Smakfullt innredet restaurant med utsikt til sjøen og landskapet rundt. God mat. Vennlig og imøtekommende personale.

Takk, 1hjs

Anmeldt 24. juni 2020

Fantastisk mat i nydelige omgivelser. Veldig hyggelig og serviceinnstilt betjening. Kort vei til severdighet Utstein Kloster, og flott turterreng i området. Både stedet og maten anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: juni 2020
    Takk, 196annetten