Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj ”
Anmeldelse av Utstein Kloster Hotell

Utstein Kloster Hotell
Bestill bord
2
man. 27.9.
20:00
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Mosterøy
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Svingte innom på utstein kloster hotell på en impuls og det agrer vi ikke på, fruen hadde fiskesuppe som var hel nydelig og jeg hade en burger med potet og salat det smakte helt fantstisk. Super service

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Bjarne_Kverneland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 12 anmeldelser

Anmeldt 24. juni 2020

Utstein Kloster Hotell disket opp med en helt fantastisk middag i restauranten. Kjøkkenet viste stor fleksibilitet og serveringspersonalet var veldig til stede for oss. Det totale inntrykket var også meget bra. Kjempeflott inngangsparti, flott kunst på veggene og fyr i peisen under hele oppholdet. Hit kommer vi garantert tilbake.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, AMVikesaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2019 via mobile enheter

Vi spiste søndagsbufe her i oktober 2019 og hadde en fin opplevelse. Vi likte godt utvalget med diverse skalldyr og krabben var nydelig :) Eller kan jeg nevne at utvalget blant annet besto av oksekjøtt, svinekjøtt, lammekjøtt, laks, fiskesuppe ++ Dessertbordet likte jeg godt og jeg vil spesielt fremheve god karamellpudding. Hyggelig service var det også :) To personer på bufeen med et glass brus og vann kostet kroner 790.-.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Norw50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Helt ok middag, men anbefaler ikke å spise her om du har annet alternativ. Trist, for denne plassen var helt super å være på. Håper de pusser opp rommene til en bedre Standard.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, idacharlotteu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Det var flott vær og sola skinte godt i dag. Vi gikk gjennom alle værelser og kirke til å sjekke Kloster. Vi hadde god kaffe og guide. Det er veldig godt å besøke og oppleve hvordan munker levde og hadde åndelig og praktisk liv de hadde. Anbefales på det sterkeste til alle som er interessert i å være og oppleve historisk kulturell byggingen.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, Albertina2010
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Utstein Kloster Hotell, så også på

Mosterøy, Rogaland

Har du vært i Utstein Kloster Hotell? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din