Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Bestill på forhånd
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Høydepunkter på turen og hele reiseruten
  • Enkel bestilling på Internett
  • Laveste pris garantert
Mer informasjon
  
Ulike måter å oppleve Gorge of Mili på
fra USD 84,56
Mer informasjon
Anmeldelser (196)
Filtrer anmeldelser
196 resultater
Vurdering fra reisende
117
68
9
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
117
68
9
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 196 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Tok taxi fra Rethymnon til starten i øvre enden. 13 euro. Veldig fin tur med mye å se. Lett å gå, men bruk tursko eller joggesko. Hyggelig avslutning i Cantina Banana som er verd et besøk. Taxi tilbake 9 euro. Totalt 2 timer, hvorav 1 time gangtid da vi somlet og tok mange bilder.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, sandvikweb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2017 via mobile enheter

Vi kom oss litt før sent av gårde og møtte på en greker som så det var feil tid på dagen å gå turen, noe han forsåvidt hadde rett i på en dag med over 30 grader og med strålende sol.
Gikk ikke den vanligste veien fra toppen og ned, men startet litt over banana travernaen og gikk litt videre til byen over travinen.
Google maps skulle hjelpe oss å finne en snarvei som var til høyre for hovedveien etter vi begynte å gå mot byen. Dette var ikke en snarvei, tok mye lengre tid og var nesten gjengrodd. Ødela ikke turen, men var litt mer krevende enn planlagt i varmen.
På tilbaketuren tok vi korteste vei.
Absolutt en tur som anbefales gjerne i overskyet og litt kjøligere vær. Mai skal visst nok være den beste måneden, så får prøve oss igjen om vi er her en gang rundt den tiden av året.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, heges906
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2016 via mobile enheter

Mili-ravinen er en forholdsvis enkel tur både opp og ned, godt tilrettelagt men med noen litt krevende partier. Anbefaler gode sko, joggesko går greit. Vi gikk der en flott dag i begynnelsen av november, opp og nedturen tok ca 3,5 timer i bedagelig tempo. Ta gjerne avstikkeren til Agios Nikolaos-kirken, nydelig! Han er jo den opprinnelige Santa Claus . Avslutningen på gøyale "Taverna Banana" var prikken over i-en.

Dato for opplevelse: november 2016
Takk, 387siris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2016

Hvis du er glad i å gå på tur i grønn natur må du velge denne turen. Det er en fin adspredelse fra by- og strandliv. En kan starte turen fra enden av strandpromenaden, og gå på skrå oppover mot de grønne høyder. Du må følge veien som krysser under motorveien, og like etter finner du et skilt med To George To Myli. Litt før du kommer til toppen er der en taverna. Der får de mat og drikke heiskjørt over kløften. På turen er der ruiner av gamle møller (myli = møller), og gamle kirker som du kan gå inn i. Gode sko og vann er absolutt å anbefale på turen.

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, Lisbeth W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2016 via mobile enheter

Fin måte for å få avveksling fra de typiske turiststedene. Anbefales å starte fra den enden der en finner kafeen Pano Mili er og avslutte i Xiro Horio. En fin sti og vakre omgivelser der det eneste du hører er sirisser og vann som renner. Var innom en liten kirke som lå inntil stien. Passerte flere ruiner. Var innom Banana kantine, men ble ikke imponert. Når vi kom frem til enden av stien, Xiro Horio, lå det en fin lokal kafé hvor det er fint å kose seg med kald drikke og nyte utsikten over Middelhavet. Turen fra Xiro Horio, og ned til Middelhavet til fots, var ca 45 minutter. Det er også vei fra Xiro Horio, slik at en kan kjøre med taxi tilbake hvis man ønsker det.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, frohen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser