På vår rundtur i distriktet slet vi med å finne hotell og dermed havnet vi på Innvik misjonshotell. Det viste seg å bli den beste overnattingen på hele turen. Hotellet ligger flott til et steinkast fra Innvikfjorden, det er nydelige omgivelser med hage ned mot sjøen, badeplass og stamp. Vi fikk rom med fantastisk utsikt over fjorden.
Rommet var stort og lyst, sengene var litt i mykeste laget. Det var to lenestoler, bord, skrivebord og skap. Den lille balkongen hadde stoler. Badet var helt greit. Wifi fungerte fint. Stedet hadde retro-preg og er et misjons-hotell med møtesal og eget bønnerom.
Betjeningen var hyggelig og vi valgte å spise på hotellet. Det hadde vært mulighet for å spise på kafeen like ved, de hadde et godt utvalg, spiste svært god lunch der. Hotellet bestemmer om det skal serveres buffet eller a la carte ut fra antall gjester som har bestilt middag, og på ”vår” kveld serverte de buffet, noe vi var skeptiske til. Det viste seg å bli en positiv overraskelse, en skikkelig norsk middagsbuffet, med ”hjemmelaget” preg. I tillegg var det noen gode salater. Etter å ha lest kommentarer på TripAdvisor, vil jeg motsi kritikken, maten var svært god for en norsk gane. Til dessert var det kake, sjokolademousse og nydelig karamellpudding. Frokosten var også svært god, delikat anrettet og alt man måtte ønske seg.
Det var fredelig å sove på Innvik, vakker solnedgang og nydelig utsikt på morgenen. Hotellet var fullt, men det merket vi lite til da buss-gjestene tydeligvis ankom sent og vi reiste tidlig. Dette er en liten perle og mye hyggeligere enn de større hotellene, hotellet er også et godt utgangspunkt for turer til Loen, Olden, Briksdalsbreen, etc. Glad for at tilfeldighetene gjorde at vi havnet på dette hotellet.
Like bortenfor hotellet ligger Skogstad fabrikkutsalg med godt utvalg av sportsklær til svært gunstig pris.