Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
    Reception lobby
    64.3 km fra Osensjøen Camping
    Se flere hoteller i Osen
    Anmeldt 30. juli 2022

Meg og mine søskenbarn var på osensjøen, vi hadde spurt dagen før om vi kunne låne reddningsvesten fra kiosken. Da hadde vi fått beskjed om at vi kunne låne når som helst. Dagen etter tok vi oss reddningsvester fordi det var store bølger og mange av søskenbarna er unge. Deretter kommer sjefen til oss, og var veldig negativ til at vi lånte reddningsvestene.. da vi forklarte at en av hans arbeidere hadde gitt oss tilgang til reddningsvester sa han at han tydeligvis hadde "snakket" med alle sine arbeidere og at de ikke hadde sett oss før eller spurt. Deretter sa han at vi hadde fått lov om vi hadde spurt han, så vi spurte han der og da om vi kunne få lov og da sa han NEI.

Vi ble møtt med en veldig negativ holdning, så servicen der er elendig og anbefales IKKE.

Dato for oppholdet: juli 2022
    3  Takk, synneeng