Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”
Anmeldelse av Livdtun Kafe

Livdtun Kafe
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Marifjøra
Prisklasse: USD 6 - USD 24
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig lunsj med god mat og trivelig vertskap. Vi valgte okse pasti og pai. Avsluttet med kake og kaffe.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 564sveinn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (25)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 25 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Vi ankom etter en fottur og valgte gulrot- og eplekake. Begge var nydelige, hjemmelaget. Koselig vertskap!
Vi tok kaffen ute og det var sjarmerende Dra innom om du kan!

Dato for besøk: august 2020
Takk, IngvildDingstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk liten perle av et sted langs F55 ved Lustrafjorden. Kafen befinner seg i en gammel skolebygning. Vi fikk servert hjemmelaget kyllingpai med coleslaw, som smakte veldig bra. Til dessert ble det sitronterte som trolig var den beste jeg har smakt. Godt utvalg av kaker. Men det beste var trolig vertskapet. Pamela og Trygve som driver stedet har mange spennende historier å fortelle. Vel verdt et besøk

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Daniel C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Denne trivelige kafeen er absolutt verdt et besøk. Du blir møtt av en hyggelig, smilende dame i et sjarmerende gammelt skolelokale. Vi snakker hjemmekoselig stil. Denne damen vet å lage både god mat og herlige kaker. Vi prøvde blant annet pai som smakte godt. Kakene her er både kreative og smakfulle. Vår favoritt ble en helt nykomponert banan-/ananaskake med valnøtt og ostekrem smakte helt fantastisk. Det eneste som trakk litt ned var vannet som var lunkent, ettersom det stod i vinduskarmen. Isbiter hadde gjort seg;-). Ta turen hit om du er i nærheten. Det er langt mellom slike koselige kafeer med særegen personlighet.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 748audunm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig sted, en perle med god mat Originalt sted i gammel skole. Gode paier med kjøtt, kylling og ost, samt kaffe og kaker. Absolutt verdt et besøk.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, mortene1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Livdtun Kafe, så også på

 
Luster, Sogn og Fjordane
 

Har du vært i Livdtun Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din