Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (67)
Filtrer anmeldelser
67 resultater
Vurdering fra reisende
17
18
19
7
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
17
18
19
7
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 67 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Dette hotellet trenger en bedre administrasjon.
Svært få ansatte smilte og virket fornøyde.
Resepsjonsvakten var hyggelig nok, men manglet profesjonalitet. Rot med rom osv. Hotellet virket ikke fullt, likevel var det problemer å finne ledig rom.
Maten var grei nok, men ikke fantastisk.
Amatørservitører som tydeligvis ikke kunne servere, var uprofesjonelt kledd, korte T-skjorter som viste mave.
Dette er et sted jeg absolutt ikke vil anbefale.

Romtips: Unngå dette hotellet
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Curious03940875713
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Veldig bra service😊Mye historie i veggene her! Rent og fint rom, gode senger. Fikk frokost servert etter ønske👍Vi betalte ikke ekstra for hund😊
Anbefaler et opphold her, koselig hotell og nydelig sted!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Randi V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Gammelt ærverdig hotell med historie i veggene. Nå er rommene enkelt utstyrt og ikke verdt prisen, men de har planer som kan bli bra! Enkel og god frokost med hjemmelaget tomatsild og eggesalat. Et pluss. Spis middag over gaten, der er thaimaten ypperlig 👌🏻

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, IngvildDingstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger fint til i sjarmerende Marifjøra. Selve hotellet er også veldig flott, med mye historie i veggene. Hotellet har akkurat åpnet etter å ha skiftet eier. Jeg håper virkelig ny eier lykkes, og det første som må gjøres er å ansette folk med kompetanse på hotelldrift og vasking.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, Hellebor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. september 2019 via mobile enheter

Vi var to vennepar som besøkte hotellet 27-28. september. Vi ble godt ivaretatt av den hyggelige vertinnen og fikk prima service. Beliggenheten til hotellet er fantastisk med Fjord og fjell på sitt vakreste og hotellet fra 1600-tallet har en byggestil, utsmykning og atmosfære i øverste divisjon. Det er som å være på en herregård der trivsel og velbehag preger opplevelsen optimalt. Frokosten var enkel, men smakfull. Jeg anbefaler hotellet varmt!

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, rolfhugoh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser