Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Priceline
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (38)
Filtrer anmeldelser
38 resultater
Vurdering fra reisende
23
10
4
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
23
10
4
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 38 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020

Vi var en vennegjeng som leide den største leiligheten og en hotpool for en kveld. Leiligheten var ren og velutstyrt. Campingplassen har koselig beliggenhet, og det var perfekt å ha en egen terrasse med havutsikt. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 468signer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Var her med to venninner, og stedet i seg selv er fint, men det var overpriset i forhold til det man «fikk», dvs bare å sitte i et boblebad. Man har 1,5 t på å gjøre seg klar, sitte i boblebadet, og dusje etter at man har sittet der. I tillegg så ikke vannet rent ut. Det koster 300 kr per pers selv om man sitter i samme boblebad. Ikke fikk man håndklær eller dusjsåpe. Man har lov til å ta med egen alkohol. Det er ikke noe de reklamerer for, så da skriver jeg det her. De ansatte var hyggelige, men de sa forskjellige ting.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Melina E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Ok sted, flott ved kysten, bra utsikt, men i cabinen the nest ikke lys tettegardiner!!! Sterkt minus når solen står på inn hele dagen også vindu i dør uten gardin!! Kjøleskap bråker så infernalsk at det må slås av får å få sove!! Så velg annet, og sjekk nøye om hvordan cabin er!! Orker du ikke sol, og kjøleskap som bråker, Finn noe annet!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 317linen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Vi sov i telt her og det var billig, jeg ønsket strøm også for å få holdt kjølebaggen kald og ladet bilen, det kostet 50kr ekstra. Helt OK. De hadde et kjøkken der med masse skap, men ingen kjeler eller stekepanner, endte opp med å lage mat i en bitteliten stekepanne vi hadde med oss. Vi måtte også betale for bruk av dusj, ellers hadde de "hot springs" altså jacuzzi, det vae kult da de hadde bygget disse oppå hver sin topp, men det var svindyrt å leie disse. Ellers et greit ophold

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, TommyReiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2018

Først av alt, denne plassen har en utrolig fin beliggenhet. Vi har vært her to ganger og har vært like begeistret for beliggenheten begge gangene. Da vi var der sist, hadde plassens ganske nylig fått nye eiere - tenker bare å nevne det i og med at det er en del kommentarer til eierne i tidligere anmeldelser.

Vi bodde i en "Budget Apartment" i den gamle låven, og var helt greitt. Vi sov godt og hadde det vi trengte. Sanitæranleggene er helt greie, rent og pent da vi var der. Utsikten er nydelig, kan sitte å se utover havet her i en hel evighet. De har noen hytter som ligger idyllisk til litt lenger fra servicehuset, og der skal vi bo når vi en gang reiser uten barn. Har ikke sett dem inni, men de ligger så flott til.

Det er hyggelig og greitt og at fungerer, men sammenlignet med en del andre litt mindre campingplasser vi har vært på, så savner vi litt av den varmen og entusiasmen som camplingplass-betjeningen / eierne ofte viser og som gjør at det føles hyggelig å være der fra første stund. Og det er grunnen til at jeg gir 3 og ikke 4 stjerner.

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Berit H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser