Maria N
16.5 km fra Stave Camping & Hot Pools
52.4 km fra Stave Camping & Hot Pools
Go to your Happy Price
    0.0 km fra Stave Camping & Hot Pools
    The midnight sun shinning on Andøy Friluftssenter.
    37.1 km fra Stave Camping & Hot Pools
    Se flere hoteller i Nordmela
    Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Vi leide en enkel hytte for en overnatting. Stedet fortjener 5 for beliggenhet, men standarden på campinghytten og servicehuset reflekterte dessverre ikke prisen. Sengene var harde (tynne madrasser). Få dusjer, og de kostet 20kr for 5 minutter.

Plassen ligger idyllisk til mellom havet og en liten innsjø. Det var god plass mellom hyttene, bobilene og teltene. Hotpools fikk bi dessverre ikke testet ettersom de var fullbooket. Det kan derfor være en god ide å bestille på forhånd.

Takk, kristinsth
    Anmeldt 27. juli 2020

Beste camping hytte vi hadde på vår Norges ferie. Badestamp ,middnattsol og en fantastisk utsikt er og anbefale.
    Flott område og veldig hyggelig vertskap.
    Anbefales til både familie og par.. hele området så velstelt og pent ut.

Takk, arneh2013
    Anmeldt 16. juli 2020

Vi var en vennegjeng som leide den største leiligheten og en hotpool for en kveld. Leiligheten var ren og velutstyrt. Campingplassen har koselig beliggenhet, og det var perfekt å ha en egen terrasse med havutsikt. Kommer gjerne tilbake.

1  Takk, 468signer
    Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Var her med to venninner, og stedet i seg selv er fint, men det var overpriset i forhold til det man «fikk», dvs bare å sitte i et boblebad. Man har 1,5 t på å gjøre seg klar, sitte i boblebadet, og dusje etter at man har sittet der. I tillegg så ikke vannet rent ut. Det koster 300 kr per pers selv om man sitter i samme boblebad. Ikke fikk man håndklær eller dusjsåpe. Man har lov til å ta med egen alkohol. Det er ikke noe de reklamerer for, så da skriver jeg det her. De ansatte var hyggelige, men de sa forskjellige ting.

Takk, 116melinae
    Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Ok sted, flott ved kysten, bra utsikt, men i cabinen the nest ikke lys tettegardiner!!! Sterkt minus når solen står på inn hele dagen også vindu i dør uten gardin!! Kjøleskap bråker så infernalsk at det må slås av får å få sove!! Så velg annet, og sjekk nøye om hvordan cabin er!! Orker du ikke sol, og kjøleskap som bråker, Finn noe annet!!

2  Takk, 317linen