Et flott sted å stoppe for et måltid når man har vært på tur til de traktene. Imponerende lokaler og maten er helt klart godkjent uten at den står til det eksepsjonelle. Men en rikholdig meny har de og ikke mange som har biff Wellington på menyen, men den må forhåndsbestilles og er til fire personer. Tradisjonelt serbisk kjøkken men stedet er populært så en del av de tradisjonelle rettene kan fort være utsolgt til lunsj. Vi snakker da om ulike under lokket retter, kjøtt, poteter og grønnsaker tilberedt i leirformer med lokk som så blir satt i grua og dekket med kull. Vinene de lager og serverer prøvde vi ikke så der har vi ikke så mye å bidra med. Kan være ganske mye støy grunnet mange gjester og at stedet er populært. Er man i nærheten på kveldstid er det langt færre gjester og mer rolig. Et reis innom og prøv når man er i nærheten men noe egen destinasjon er det etter min mening ikke.