Flott anlegg med nydelig beliggenhet. Super service fra vertskapet topper det hele, maken til hjelpsomhet skal du lete lenge etter. De gjør virkelig det de kan for å hjelpe- tommel opp. Vi kommer igjen!
Nok en fantastisk ferie ved Steigen Sjøhus er over. Flott beliggenhet rett ved sjøkanten. Fin mottakelse og topp service gjennom 2 uker. Med tilgang til båt og fiskelykke kan en ikke få det bedre. Vi kommer garantert tilbake neste år. Øistein
Kjempefin plass for å feriere. Vi var to familier med campingvogner. Det er ikke oppmerket vogn plasser så noen dager var det kaos når andre vogner/teltere dro eller kom. Det var heller ikke strøm uttak til alle som var der. Pga corona situasjonen var dusjen forståelig nok avstengt pga kapasiteten til personalet men veldig kjipt for oss som ikke fikk tatt en dusj. Utover dette var det helt magisk å være der noe det fine været også bidro med. Anbefales og vi kommer gjerne tilbake.
Fantastisk plass med imøtekommende og serviceminded personalet.
Tilrettelegger og bidrar til en herlig ferie. KJEMPESERVICE
Rent og pent og fine hytter med utsikt utover sjøen.
Fantastiske fiskemuligheter ,fjellturer og kafé besøk om man ønsker det
Her finner man virkelig roen
Anbefales og oppleve dette stedet.
Alle i familien var super fornøyde og takker vertskapet for oppholdet. Og vi skal tilbake :-)
Nydelige sjøhus og utrolig hyggelig og imøtekommende eier. Gode muligheter for fiske og leie av kajakk. Kveldssol på verandaen og fine turmuligheter i nærmiljøet. Fantastisk flott sted; anbefales på det varmeste!
Veldig koselig campingplass med tilgang til et lite kjøkken, toaletter og dusj. Rent og pent! Kjempeservice fra vertskapet som hjelper til. Stedet ligger helt nydelig til, med vakker natur rundt og like ved sjøen.