Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig”
Anmeldelse av Undredal Fjord Kafe

Undredal Fjord Kafe
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Undredal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. august 2020

Kom ned til Undredal på ettermiddagen gikk innom kafeen ble møtt av en kjempe koselig jente.
Vi skulle bare ha kaffe og vaffel. Ble servert vaffel etter kort tid - de så så flotte ut pyntet med melis strø syltetøy og grønt blad kelneren var blid og hyggelig

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Kjeruu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 10 anmeldelser

Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig og sjarmerende sted og vertskap, beliggende på brygga i Underdal. God fiskesuppe. Selger også hvit og brun geitost og skinn av sau, geit og reinsdyr.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Kjeros
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

En ung jente sto og tok i mot bestilling. Vi så frem til kaffe/te og vafler med ekte geitost, rømme og syltetøy. Vaflene var gode de, men en ørliten klatt med syltetøy på den ene vaffelen, nok til et vaffel hjertet, og 3 syltynne skiver med geitost på den andre, muligens nok til 2. vaffel hjerter, er til å le seg i hjel av. Den unge damen hadde et lite uhell, hun sølte vann på disken. Det kan skje alle, men høylytt kjefting og smelling bak disken og et særdeles surt oppsyn mens vi var der, gjorde at vi ikke akkurat følte oss noe særlig velkommen. Vi handlet og geitost og honning på kafeen for mange hundrede kroner, men den unge damen var like potte sur. Et engelsk par overhørte vi da de spurte om det var mulig å få smaksprøver av osten. Svaret fra den samme damen var tvert; "no, You have to by". Kan godt hende dette er instruksen, men service overfor våre turister er fullstendig mangelvare og oppførselen kan i høyeste grad diskuteres. Det går ann og svare høflig. Det enkelte paret lusket slukøret ut igjen uten å handle. Den unge damen bør sendes på kurs i personlig atferd og kunde service. Her kommer vi nok ikke tilbake, men god geitost lager de, både hvit og brun, det skal de har der inne i Undredal.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Arild99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

En hyggelig restaurant med norsk hjemmekost, god mat og veldig hyggelig betjening. Kan sitte ute å nyte mat og utsikt i fjorden.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, b_rrel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Vi var her og spiste kje for mange år siden, kjøttet var så mørt at det kunne deles opp med en skje.Det var en opplevelse, Vi bestilte kje denne gang og , det var ikke det samme. Kjøttet var så fast og nesten seigt. Måtte bruke kniv og makt for å få delt det opp, smaken var der delvis, Får håpe vi bare var uheldig denne gang. De hadde og viltboller og dampkokt laks. Undredal er en perle av et sted,

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bent_123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Undredal Fjord Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din