Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Fun Facts og Ypperlig turist service!!!

Dette var bare et tilfeldig stopp som ble virkelig BRA, ihvertfall da vi fikk vite at Disneys... les mer

Anmeldt 11. juli 2020
572ina
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Fin liten bygd ved Aurlandsfjorden

Mellom Flåm og Gudvangen ligger det en liten,Flott bygd..Undredal..Med Norges minste Stavkirke fra... les mer

Anmeldt 8. juli 2019
gunnarhenriksen
,
Kristiansand, Norge
Les alle 30 anmeldelsene
  
Anmeldelser (30)
Filtrer anmeldelser
30 resultater
Vurdering fra reisende
15
8
7
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15
8
7
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 30 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Dette var bare et tilfeldig stopp som ble virkelig BRA, ihvertfall da vi fikk vite at Disneys FROZEN fikk inspirasjonen derfra! Vi ville se en stavkirke, og 6km utenfor hovedveien fant vi den. Heldigvis traff vi en guide som tok oss inn i kirken, og det var verd det med 50kr per voksen!
Guiden var utrolig gøy å høre på, og alle fakta og kunnskaper vi fikk var utrolig fascinerende. Han tilpasset at vi kunne ta bilder av denne nydelige kirken, i tillegg til at han spilte på orgelet for at vi kunne høre hvordan det høres ut som.

TUSEN HJERTELIG TAKK FOR EN FASCINERENDE TUR INNOM FROZEN STAVKIRKEN ⭐

Ta turen innom du også!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 572ina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2019

Mellom Flåm og Gudvangen ligger det en liten,Flott bygd..Undredal..Med Norges minste Stavkirke fra 1147.Bare den er verdt å reise innom..Her er det stille og rolig,ikke mye stress..Anbefaler Dere en tur innom,det er verdt et besøk..

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, gunnarhenriksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2018

Jeg har sett de største og mest imponerende stavkirkene på Vestlandet, men Undredal Stavkirke er yndlingen. Den gikk rett i hjertet mitt. Det var noe med stemningen og den lette atmosfæren med himmelen malt i taket. :) Enkelt og veldig rørende. Elsket denne lille kirken. De andre stavkirkene er besøkt og respektert, men denne vil jeg besøke igjen og fryde meg i.. <3

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, lysengel777
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2016

Den er ikke like spektakulær som en del andre stavkirker, men den er verdt å få med seg hvis man er i området da den er gammel. Turen til Undredal er i seg selv verdt besøket. Fantastisk flott sted.

Dato for opplevelse: juli 2016
1  Takk, Aerona72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2015

OK liten stav kirke... Trolig den minst jeg har sett! OK og besøke men ikke noe must føler jeg! Ligger pent til i lille underdal som er et skjønt lite sted! Flott beliggenhet i naturen mot vannet!

Dato for opplevelse: juli 2015
1  Takk, xxxkrogxxx
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser